Honlapunk, cookie-kat használ a felhasználóbarát megjelenés érdekében. Elfogadom
Menü

Ahogy szappanozol úgy szeretkezel!

Laurencsik Zsuzsanna

 

 

Egy amerikai pszichológiai szaklap azt állítja, hogy abból, ahogyan szappanozod magad, kiderül nem csak azt, hogy milyen típusú nő vagy, hanem az is, milyen vagy az ágyban. Szerintük 7 féle nőtípus van: mindegyik máshogy szappanozza a testét, és máshogy is szeretkezik. Te vajon melyik vagy? Most kiderül! 

 

Eddig rosszul szappanoztál!

Képzeld el, hogy a kezedben van álmaid - natúr - szappanja (persze, organikus is és nagyon drága is volt, mert kecsketejjel készült, valamilyen különleges vajjal dúsított, és szuper illata van, cserébe nem igazán habzik), állsz a zuhany alatt, és épp arra készülsz, hogy beszappanozod magad. Hogyan csinálod? Először a kezedet szappanozod be, és azzal a testedet, vagy egyből a tested?

Szakértők szerint akkor teszed jól, ha előbb a kezed, utána a tested szappanozod be. Aki előbb a testét szappanozza be, róla máris kiderül, hogy hedonistább, és kevésbé szabálykövető, mintha a kezedre tett szappannal mosnád magad. Ismerd meg a nőtípusokat, azt, hogyan szappanoznak, és azt is milyenek az ágyban. Vajon te melyik leszel?

1: Playette

A Playette egy 21. századi nőtípus. Ha Playette vagy akkor szeretsz fiúkkal lógni, egyszerre vagy idealista, és tesztelő (az azt jelenti, hogy csak magad tapasztalatában bízol). Óvatosan fejezed ki az érzelmeidet, kicsit titokzatos vagy, minden vágyad a tökéletes kapcsolat megtalálása. A Playette-nek az ideális pasi az, aki olyan erővel, és lendülettel robban be az életébe, hogy szinte lesöpri őt a lábáról.

Így szappanoz egy Playette: lassan, precízen, gyakran lentről indul és felfelé halad. A szappanozásában semmi erotika nincs, azért teszi, hogy tiszta legyen.

Így szexel: ebben különleges, mert bármennyire is rohanunk, bármennyire is a 21. század van, úgy szexel ahogy szappanoz: nyugodtan, kimérten, kicsit talán unalmasan, de mindig megbízhatóan jól. 

2: Társasági pillangó

A társasági pillangó egy régi-új kategória, biztosan ismersz te is ilyen típust. Ő az, aki mindig pörög, mindig van egy ismerőse valahol, állandóan az Facebookon lóg, ahol millió ismerőse van. Instabajnok, mindenhonnan high-life képeket (vagy annak tűnőt) posztol. Mindig ott van ahol a buli, kicsit talán túlértékeli magát. Tele van energiával, mindig partiképes, állandóan hódolókkal veszi magát körbe. Ha te nem ez a típus vagy, akkor tudod, hogy kívülről ránézve az egyik legidegesítőbb nőfajta, főleg akkor, ha kicsit többet képzel magáról a maga szépségéről, mint ami valójában. 

Így szappanoz egy társasági pillangó: pontosan úgy ahogy gondolod. Gyorsan, kapkodva, talán kicsit felületesen, sőt van, amikor sehogy mert valami mást használ helyette.

Így szexel: nem az a baj vele ahogy szexel, mert az rendben lesz: az ágyban is pörög (bár inkább a maga örömére, nem sokat ad a pasinak, viszont mindent szeret megkapni), hanem az, hogy kivel, és mennyiszer, mert egy ilyen lánynak csak a gazdag, jóképű pasi kell, és abból is több. Akár egy napon.

3: A bizakodó romantikus

Teljes ellentéte a pillangónak. Azért a bizakodó romantikusat se úgy képzeld el, hogy a mai napig a pincében rejtegetett Romana-k és Tiffany-k hősszerelmes urát várja, miközben az ablakon néz kifelé ábrándozva egy meleg teával, de majdnem. Régimódi, romantikus, és tartós kapcsolatra vágyik. Cserébe rendkívül őszinte, és nagyon odaadó, hűséges, és kifejezetten nőies. Érzelmi biztonságra van szüksége

Így szappanoz a romantikus: imádja az orientális illatokat, alaposan szappanoz. Megadja mindennek a módját, gyakran kezdi felülről lefelé (azzal indokolja, hogy a víz lefele folyik) minden testrészét (igen, ott is) nagyon alaposan szappanozza be. Rendkívül higiénikus és csábító ahogy teszi.

Így szexel: elképesztő szerencsés az a férfi aki meghódít egy bizakodó romantikust, hiszen mire oda jut, hogy szeretkeznek a nő szerelmes, ezért mindent megad neki – bizonyos határok betartásával – de ne tőle várd, hogy együtt néztek szexfilmet, és mindent kipróbálhattok utána amit láttatok. Cserébe sosem csal meg.

4: Hamupipőke

Ha ismered a mesét, tovább sem kell olvasnod. A Hamupipőke mindig extrém szexi. Mindig csábító, érett, és kiforrott a stílusa. Nem csak csábít, hanem el is csábul, nagyon gyorsan szerelembe esik, és hamar tud csalódni is, addig azonban ezer fokon ég. Az ilyen típusú lányok mindig szépek, kívánatosak, és legtöbbször kicsit curvy az alakjuk, azaz bár szuperül néznek ki, itt ott van rajtuk néhány felesleges kiló. Szeret szeretni, és szeretve lenni.

Így szappanoz a Hamupipőke: úgy mint egy első osztályú pornófilm. Egyszerűen az is elképesztő erotikus, ahogy a karját, vagy éppen a popsiját szappanozza. Ugye, hogy ezt olvasva most is szinte látod magad előtt, ahogy a kerek popsija szappanhabos?

Így szexel: érdekes, hogy elképesztően erotikus, ugyanakkor szégyenlős. Egy darabig. Ha azonban ezen túllendültök akkor úgy szeretkezik, mint egy megvadult pornósztár. Nincsenek határok és betartható mennyiség. És ezt most szó szerint értsd.

5: Privát táncos

Ő már érettebb, elmúlt 30 de inkább 35 feletti. Kicsit semmilyen, semmi különös nincsen benne, megélt már pár dolgot, nincsenek allűrjei, és elvárásokkal sem bombáz: éppen ezért imádod, hiszen önmagad lehetsz mellette. Ő sosem kér számon, hagy élni, inkább csendes, magabiztos, nyugodt. Vele pont jó teázni, tévézni, moziba menni, vagy kirándulni, cserébe sokat kell tenned érte

Így szappanoz a Privát táncos: funkcionálisan. Azért szappanoz, mert tiszta akar lenni, nem időz sehol sokat. Mivel szőrt rajta sem (az előző típusokon sem) találsz, a higiéniája tökéletes lesz, cserébe 2 perc alatt megoldja a fürdést.

Így szexel: mivel független, tudja mit akar, és azt is, hogy messze nem tökéletes, ezért kihasznál minden alkalmat, és belead mindent: a saját keretei között. Ne várj tőle sokat, itt is a funkció a lényeg: az orgazmus, amit szeret elérni, viszont ha megkapta, egy kicsit (akár napokra) illik békén hagyni.

6: A csábító

Minden másodpercben csábítani akar, akkor is ha a világon semmi értelme nincs, mert az elcsábítottra nincs szüksége. Elvileg, és elsőre veszélyes, mert olyan mintha készen állna egy kalandra, mintha éppen az tetszene neki akivel beszél/csetel, aki előtte áll, ám roppant kiszámíthatatlan, és már másodszorra is unalmas a viselkedése. Idővel egyedül marad, pont az ilyen viselkedése miatt.

Így szappanoz a csábító: többféleképp. Ha látod, akkor úgy ahogy gondolod, igen: mindent bevet, hogy minél többet láss, és minél erotikusabb legyen. Ha nem vagy ott akkor végre önmaga lehet, és annyira unalmasan, mint a Háború és béke.

Így szexel: igazából nem is szexel. Mivel elcsábít, de eldob, másodszor nem fogsz próbálkozni, ezért hoppon marad, és szinte mindig ez történik vele. Egyedül szexel, vagy van valami régi pasija akit néha fel tud hívni, és akkor lenyomnak egy nagyon unalmas menetet, tényleg csak a funkcionalitása miatt.

7: A modern nő

A modern nőnek jó munkája van, anyagilag független, megfelelő az egyensúlya a munka, és a magánélet között. Odafigyel arra mit eszik, sportol, és barátai is vannak, emellett lehet, hogy családja is. Pontosan ezt is várja el tőle a 21. század.  

Így szappanoz a modern: tulajdonképpen nincsen benne semmi különös. Úgy ahogy tanulta, talán az a meglepő, hogy valamiért inkább lentről felfelé halad.

Így szexel: ebben is modern. Nyitott, de nem a végletekig, szereti a szexet, tudja mi a jó neki, és mi a jó a partnerének. Kiegyensúlyozott, és jól van magával.

Olvasd el ez is érdekelhet:

https://www.dorkaszappan.hu/aktualitas-blog-2/dorkaszappan-az-elet-szep

Mutatunk neked szuper natúr szappanokat, ha még nem fürödtél, Iratkozz fel hírlevelünkre le ne maradj júniusi szülinapi partynkról: Kattints a képre!:

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog

Keresés