Honlapunk, cookie-kat használ a felhasználóbarát megjelenés érdekében. Elfogadom
Menü

DORKA SZAPPAN KÖZLEMÉNY❗️(Ajándék az utóiratban❗️

DORKA SZAPPAN KÖZLEMÉNY❗️(Ajándék az utóiratban❗️

MIÉRT HASZNÁLJ SZAPPANT VÍRUS IDEJÉN?

Továbbra is zavartalanul dolgozunk itt a Dorka Szappannál. :) Nem tapasztalunk fennakadást az alapanyagellátásban, erre külön odafigyelünk. Alapanyagainkat mindig is megválogattuk, a lehető legjobb minőségben és legbiztonságosabb helyről szereztük be. Folyamatosan nyomon követjük a híreket a kialakult helyzetről, igyekszünk mindent megtudni, a lehető legjobban kezelni.

Tudom, hogy rengeteg kétség van most benned, ezért szeretnélek megnyugtatni.Továbbra is BIZTONSÁGOS tőlünk rendelned.

Főleg, hogy a természetes szappan az egyik legjobb fertőtlenítőszer, amely nem szárít. :)

MIÉRT HASZNÁLJ SZAPPANT VÍRUS IDEJÉN?

A szappanunk lúgos kémhatású: 9,0-9,4 pH. Minden szennyeződést lemos, megöli a bacilusokat, vírusokat és kórokozókat. A vírus leggyengébb pontja az örökítőanyag körül található zsírréteg. A szappan feloldja ezt, amelynek következtében szétesik a vírus. [Forrás: Pall Thordarson is a professor of chemistry at the University of New South Wales, Sydney]

Ehhez azonban meg kell tanulnunk ALAPOSAN megmosni a kezünket. (A helyes kézmosásról március 23-án posztoltam a facebook oldalon) Sokan közületek rettegnek a szappan használatától, mert attól tartanak, hogy kiszárítja a bőrt. A tudatosan és gondosan összeállított receptúráim alapján készült szappanjaim alapvetően nem szárítanak. :) Emellett azonban kiválóan tisztítanak és összetételük miatt a bőr pillanatok alatt helyreállítja savas kémhatását. Így nemcsak fertőtlenít, hanem ápol is.

Ui.: Szeretnélek támogatni téged, ezért március 23 és 31 között AJÁNDÉK SZAPPANNAL kedveskedek neked. Hogyan juthatsz hozzá az ajándékhoz? Ha a webshopban található önnmagában álló 9 DORKA SZAPPAN KÖZÜL 3-at kiválasztasz, ajándékba adok neked 1 Harmatos levendulamező VAGY 1 Simogató Sheavajas szappant.

Kattints ide: Szappanok és add le a rendelésed most!

Figyelem!: Az akció nem vonatkozik a következő termékekre: ajakápolók, fürdőbombák, testápolók, szeretet meglepetés csomagok, ajándékkal szállítjuk legjobb választás csomagok.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog

Keresés