Honlapunk, cookie-kat használ a felhasználóbarát megjelenés érdekében. Elfogadom
Menü

Bőrtípus csomag ajánlatok

Összefoglaltuk és megalkottuk neked csomagjainkat, hogy még egyszerűbb legyen rendelésed. Csak  egy kattintás és máris kosárba kerül az általad választott termékcsomag!

Ne késlekedj rendelj még ma csomagjaink közül.

 

Rendezés:

A fekete szappan az aktív szén erejével hat

A fekete szappan igazi mentsvár lehet Számodra, ha már eleged van a gyulladt bőr okozta kellemetlenségekből, ha beleuntál a folyamatos nyomkodásba, a pattanások, mitesszerek látványába, és nem utolsó sorban, egészségtudatos megoldás után kutatsz, ami mellőzi a kemikáliákat. A prémium kategóriás termék luxus minőségű aktív szén tartalmával egyedülálló hatékonysággal orvosolhatja a gyulladással járó bőrpanaszokat.

Akár egyetlen használat után is érezheted már a pozitív irányú változást. A nagy szakértelemmel előállított fekete szappan a kényeztetésben is verhetetlen: a vonzó illata azonnal el fog varázsolni. A bőr egészséges lipidháztartásának visszaállítása nem egyszerű, de nem is lehetetlen feladat. A zsíros arcbőr esetén sohasem az a cél, hogy a teljes zsírréteg eltűnjön, hanem hogy egy harmonikus állapotot tudjunk elérni. Száraz bőrtípusra is alkalmazható a termék, mértékkel. A gyengéd, kímélő ápolásnak köszönhetően a begyulladt, heges, göbös szőrtüszők és verejtékmirigyek szó szerint fellélegezhetnek. A tisztítás ilyen körülmények között abszolút eredményes lehet.

A fekete szappan rendszeres (akár napi szintű) használatával elfelejtheted a pattanásokat, amik oly sok problémát generálnak. Az aktív szén ténylegesen úgy viselkedik, mint a mágnes, nemes egyszerűséggel magához vonzza a toxikus anyagokat, ezzel megtisztítva bőrödet. A maradéktalan ápolás mellett, a fiatalító hatásáról sem érdemes megfeledkezni: nem engedi, hogy a napozás vagy éppen a környezetszennyezés szarkalábakat csalogasson elő az arcod rejtett zugaiból. A sejtszintű regenerációs folyamatok aktivizálódásának köszönhetően pedig, a bőr védekezőképessége jelentős mértékben megnövekedhet.

Keresés