Honlapunk, cookie-kat használ a felhasználóbarát megjelenés érdekében. Elfogadom
Menü

Dobos Angelika az Algás Ragyogást választotta

Dobos Angelika az Algás Ragyogást választotta Angelikának "bejött" az Algás Ragyogás Kecsketejes Szappan. Olvasd el mit írt.

Zsíros, mitesszeres a bőröm, így 35 évesen is. Van, hogy feszül, hámlik foltokban. Sokféle terméket kipróbáltam, és nagyon kíváncsi vagyok a natúr kozmetikumokra.

Facebookon találtam rátok. Szimpatikus volt, amiket a szappanokról írtatok. Az ALGÁS RAGYOGÁS Kecsketejes szappant kaptam kipróbálásra annak alapján, amit elmeséltem a bőrömről. 


Először fura volt a színe, hogy sötétzöld. Látszott, hogy nagyon természetes. Az illata is furcsa volt elsőre. Hozzá vagyok ugye szokva az erős illatokhoz. Aztán pár használat után éreztem, hogy nagyon jó a bőrömnek. érzem, hogy a bőröm elindult egy pozitív változáson. Nem zsírosodott be gyorsan a bőröm, pedig van, hogy tonikot nem is használtam utána.

Régebben volt, hogy hámlott az arcom egy-két foltban, az teljesen eltűnt. Nem jött ki pattanásom a használat során egy sem. Bízok benne, hogy így kevesebb mitesszerem lesz. 
 Az is egy pozitívum, hogy nem fogy gyorsan, még kb. a fele megvan, pedig már 3 hete használom reggel és este az arcomra és zuhanyzáskor a nyakam, mellkasom is ezzel mostam. Ha elfogyott tervezem, hogy vásárolok nekem bejött.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog

Keresés