Honlapunk, cookie-kat használ a felhasználóbarát megjelenés érdekében. Elfogadom
Menü

Tudod miért jó a nikotin tapasz?

Tudod miért jó a nikotin tapasz?

 

 

Bőrünk cca. 80%-ban képes a káros és nem káros anyagok felszívására. A fiatal lányok többsége és Te is kedves kortársam  még vígan használod a TV reklámokban, interneted eléd gördülő legszuperebb ránctalanítót, arckrémet, tusfürdőt, borotvahabot, sampont és bármilyen kozmetikumot anélkül, hogy megnéznéd a címke tartalmát.

 

Téged tudod mi érdekel csak a címkén?

 

A legjobb esetben sem az összetevők tartalma. Legfőképpen az illatra koncentrálsz a dizájnra, hogy néz ki, milyen csillogó villogó figyelemfelkeltő  csomagolásban van. 

Csak egy kézenfekvő példa: a nikotin tapasz...A nikotint  a bőrödön keresztül juttatják be szervezetedbe. Most még nem érdekel, de amikor a családodban olyan, ma már népbetegségnek számító tünet üti fel fejét, mint az ekcéma, száraz bőr vagy éppen a pikkelysömör akkor már hiába kapálózól. A legrosszabb az egész történetben, hogy ezt anyai ágon örökítheted is. Tegyük hozzá soktényezős a kór kialakulása de ha teheted előzd meg és NE mérgezd tovább magad.

 

Most már értem Rita miért lett a Dorka Szappanok és kozmetikumok rendszeres vásárlója...Levelét nemrég kaptam és megengedte, hogy a fényképeket is közzétegyem. 
Nem biztos, hogy elsőre neked is bejönnek  a Dorka szappanok és kencéink, de javaslom, hogy kezd el figyelni mit is tartalmaz a termék címkéje és lépj tudatos vásárlók körébe.

MIÉRT?

 

Olvassátok mit írt.:

"A kisfiam allergiás a klóros vízre, mivel az iskolában sokat mosnak kezet, ráadásul mindenféle folyékony szappannal sajnos ezzel is árt a bőrének, és allergiás fellángolás jött ki a kézfején.

Imádja a Csupacsoki szappant és a Bence kencét. Magától használja és már nem akar mást. Nagyon örülök neki, szépen visszahúzódott az allergia is a kézfejéről.
Ha lehetne csatolnék fényképet ide, annyira boldog vagyok az eredménytől, de emailben küldtem is. Nagyon köszönöm, hogy segítettél tünetmentessé tenni, remélem ez így is marad."
Dienes Rita, Szamosszeg
Használd a Dorka szappanokat, itt megvásárolhatod:

Rita mit is használt? Ki szeretnéd próbálni?

Kattints ide:

Csupa csoki Dorka Szappant

Bence kence testápolót

Ezt most csomagban is megveheted:

Védelem irritált bőr ellen csomag

 

Rita lefényképezte és elküldte gyermekének kézfejét. Az 1. képen a Dorka szappan használata előtti állapot a 2. képen  a Dorka Szappan rendszeres használatával elért eredményt látjátok. Az eredmény magáért beszél. Köszönöm Rita.

1.                                                                                                          2.

Dorkaszappan használata előtt Dorka szappan rendszeres használatával

 

Olvass tovább ez is érdekelhet >>

Hogyan szappanozz helyesen?

Vagy inkább ez? >>

Ahogy szappanozol úgy szeretkezel?

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog

Keresés