Honlapunk, cookie-kat használ a felhasználóbarát megjelenés érdekében. Elfogadom
Menü

Beváltotta az ígéretét

 

Gaszt Melinda terméktesztelőnek jelentkezett a programunkba. A száraz bőrére azonnali enyhülést szeretett volna. A Fahéjas Truffle kecsketejes szappant ajánlottam tesztelésre. Kíváncsi voltam sikerül e a  szőlőmag olaj, mandula olaj, sárgabarackmag olaj és disznózsír a tényleges gyors enyhülésben. Hallgasd meg véleményét:

 

 

" Novemberben volt egy műtétem, mely után allergiás reakcióm volt az egyik gyógyszerre. Apró viszkető kiütések, amire kaptam krémet,de a bőröm utána is száraz, durva volt . A könyökömön és a felkaromon ekcéma „szerű” tüneteket észleltem, száraz kellemetlen tapintása volt.  Neten böngésztem természetes alapanyagú termékek után. Nem döntöttem el milyen szappant választok, épp ki akartam lépni az oldalról, mikor a termék tesztelői ablak felugrott, erre reagálva írtam. Fahéjas Trüffel szappant napi rendszerességgel használtam, általában esti zuhanyzásnál. Nagyon finom illata volt ami fürdés után is érezhető volt a bőrömön. Kellemesen masszíroztak a benne lévő szemcsék.

Már az első pár használat után érezhető volt a bőrömön a javulás, a száraz viszkető érzés elmúlt. Nem volt szükség testápolóra fürdés után, sőt arckrémet sem használtam már éjszakára, mert nem húzódott a bőröm.

 

 

Igazából nem hittem benne, hogy ez segít, pedig DE. Puha tapintása lett a bőrömnek és fürdés után „fahéjas illatot húztam magam után”. Ennek köszönhetően a 14 éves fiam előszeretettel lopkodta el ☺

Testápoló krém most már elhagyható, megszűnt a viszketésem és száraz bőr érzésem. "

Olvass tovább ez is érdekelhet:

Most kell cselekedni >>>

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog

Keresés