Honlapunk, cookie-kat használ a felhasználóbarát megjelenés érdekében. Elfogadom
Menü

Fekete szappan olyan, mint a Fekete Mágnes

Fekete szappan olyan, mint a Fekete Mágnes

 

 

Ha emlékeztek még rá áprilisban is választottunk terméket tesztelő partnert. Sztolyka Csilláról nem tudtam, hogy igen közeli, ill. helyi lakos -mivel jelentkezéskor csak email címet kérünk el, - de az élet úgy hozta, hogy rá esett a választásom, mivel meggyőzött a kihívás amit írt magáról.

 

Csilla letesztelte a Fekete Mágnes szappant.
Véleményét teljes terjedelmében teszem közzé. Szeretném ha látnátok, milyen fontos, hogyan és milyen módon/gyakorisággal használjuk a szappant.

 

" Tinédzser korom óta szörnyen kínlódom a zsíros bőrömmel. Rengeteg féle kencét kipróbáltam már. Mire a Dorka szappant felfedeztem, más gyártó (hortobágyi kecsketejes szappanok,manna szappanok,és még pár árustól is vásároltam vásárokban-ezeknek a nevére nem emlékszem) szappanjaival is próbálkoztam már. 
Azt hiszem 2 éve, nyáron egy kisebb, helyi fesztiválon találkoztam először a Dorka szappanokkal. Nagyon megörültem neki, hiszen helyi gyártótól származik, így még magabiztosabban vásároltam rögvest egy levendulás szappant. Nagyon finom illata volt és remekül habzott. Úgyhogy a facebookon is követni kezdtem a termékeket. Így akadtam rá a terméktesztelő lehetőségre és nagy szerencsémre ki is választottál. 
Idestova már 2 hónapja kezdtem el használni a fekete mágnest. Szokásosan reggel és este arcmosáshoz. Mikor megkaptuk a szappant, a kedvesem is meglepődve közölte velem, hogy végre egy igazán finom illatú szappan :-)

Így gondoltam, mi lenne, ha ő is részese lenne a tesztemnek. Bár ő csak borotválkozáshoz kezdte el használni a terméket, nagyon meg van vele elégedve.( Igaz a szakállas viselet miatt, ez a használat is csak kétszer történt a 2 hónap alatt) Nem igazán nyitott az ilyesféle újító dolgaimra, így ez is nagy dicséret a fekete mágnesnek :-)

 

Mint említettem 2 hónapja kezdtem el használni. Reggel illetve este. Az első pár napban érezhetően szárazabb lett a bőröm, mint a használata előtt. Közben leálltam az alapozóval is, hogy ténylegesen láthassam, zsírosodik-e a bőröm. Közben eltelt az első 3 hét. Sajnos a 4. héttől kellett egy leállást csinálnom, mert annyira zsírosodott az arcom, hogy muszáj volt úgymond pihentetnem a szappant. Ahogy leálltam vele ismét szép lassan visszaállt, az első pár nap szárazabb napjaihoz hasonlóan a bőröm. A teszt időszakban, a pattanásaim és mitesszereim száma jóval csökkent a normális állapothoz képest. Eztán a második hónapban már csak este próbáltam vele az arcmosást. Így kevésbé volt zsíros az arcom, mint a napi két öblítésnél. 
Összegezve azt tudom elmondani, hogy a szappan használata nem teljesen oldotta meg a zsíros arcbőröm problémáját, de sokat segített rajta. Mindenképpen újra vásárolnám, ha elfogyna, már csak az illata miatt is és azért, mert tudom, hogy a megvásárlásával egy helyi vállalkozást támogatok.

Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget. Sajnálom, hogy nem írhattam, azt, hogy teljesen megoldotta a problémáimat a szappan, de a javulás az mindenképpen bíztat. 
A teszt után is kimerem jelenteni, hogy maradok hűséges vásárlód.
Sok sikert a fekete mágnesnek!"

Kedves Csilla köszönöm szépen részletes és mások számára is hasznos leveled.
A termék még nem kapható, csak előrendelhető de hamarosan megtalálod a boltunk polcain.>>> Fekete Mágnes
Addig is nézz szét, kattints a bőrproblémáidra javaslom tinicsomagunkat >>>
TINICSOMAG

 

www.dorkaszappan.hu

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog

Keresés