Honlapunk, cookie-kat használ a felhasználóbarát megjelenés érdekében. Elfogadom
Menü

Ez az, amire szükséged van, mégis megtagadod magadtól

Laurencsik Zsuzsanna
2018. 10. 01. 00:00:00
Ez az, amire szükséged van, mégis megtagadod magadtól

Ez az, amire szükséged van, mégis megtagadod magadtól

Találós kérdés következik! Nagyanyáink szótárában nem létezik, a 21. századi nőnek viszont az egész életére hatással lehet. Vajon mire gondolhattunk?

Nem, nem a számítógépre és az internetkapcsolatra, bár megállná a helyét. Mi azonban most egy egészen más, hasonlóan fontos dologról fogunk írni. Valami olyanról, amely kiegyensúlyozottá és boldoggá tehet. Amelynek hatására felszabadultan, széles, feszítő mosollyal az arcodon, pezsgő lelkesedéssel élheted a mindennapjaidat.

Amely feltölt energiával.

Életet lehel beléd.

Felfedi az élet pezsdítő oldalát.

Ez az énidő, vagyis angolul self time. Azok a pillanatok, amelyeket magaddal töltesz. Amikor csak azzal a kérdéssel foglalkozol: mi tesz boldoggá ebben a percben?

Erre tényleg minden nőnek szüksége lenne, de csak kevesen adják meg maguknak. A munka, a család, az otthoni teendők kígyóként tekerednek rád, gúzsba kötnek, és néha bizony még fájdalmat is okoznak. Nem a testedben. A lelkedben.

Hányszor gondoltad azt kétségekkel körülvéve, hogy egyszerűen elmos a dagály? Hogy már nem bírsz helytállni? Hogy legszívesebben elmenekülnél a kötelességek elől, amik tűhegyes fogakkal marnak beléd? Inkább ne is válaszolj!

Ennek ITT és MOST vége!

Add meg magadnak az énidőt! Ha neked csak annyi fér bele, hogy reggel egy fél órát arcápolással tölts, akkor tedd meg! Ha épp annyi időt tudsz felszabadítani, hogy elmerülj egy kád forró, fürdőbombával  felturbózott vízbe, tedd meg!

Tudod, én is hányszor veszem elő a kedvenc szappanom fürdés közben, hogy ölelő kényeztetésébe burkolózzak? Hogy milyen pihentető tud lenni egy illatos fürdő? Elképesztően felszabadító úgy a tükörbe nézni, hogy azt mondom: ma is tettem valamit a bőrömért. Ma is tettem valamit ÖNMAGAMÉRT.

A minőségi énidő fontosságát tartottuk szem előtt, amikor fürdőbombáinkat készítettük. És képzeld! Az egyiket pont így neveztük el: ÉNIDŐ! Sőt, ott van az „Illatos rózsamező” és a „Pezsegj velem!” mentás és citromfüves bomba is.

Na, mit szólsz? Jól hangzik?

Tudjuk még fokozni!

Főleg, hogy közeleg a tél, a jeges szél, a csontig hatoló hideg, és a lelkedet is eladnád egy forró ölelésért. Képzeld el, ahogy a meleg gőz kitölti a teret, ahogy körülleng a rózsa vagy a citromfű illata, és beburkol nyugalommal. Hm, én már a gondolattól is jobban érzem magam.

Pedig csak egy forró fürdőről meg egy fürdőbombáról  beszélünk.

És még az Ördöggel sem kell lepaktálnod érte! ;)

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog

Keresés