Honlapunk, cookie-kat használ a felhasználóbarát megjelenés érdekében. Elfogadom
Menü

100 % Garancia

Hiszek termékeimben éppen ezért garanciát vállalok értük. Szeretném jelezni, hogy az EU szabályozási rendszere értelmében a kozmetikai termékek esetében a vásárló nem élhet ellállási jogával VISZONT

100% garancia natúr szappanjainkraA 100 % garancia minden termékemre, melyet gyártok vonatkozik. Hiszem és vallom, hogy termékeink kiválóak, viszont azt is tudom, hogy mindegyikünk más és más. Abban az esetben ha mégsem voltál elégedett a kiválasztott termékkel legyen bármi oka is, és nem szeretnéd megtartani , küldd vissza hozzánk és a teljes vételárat megtérítjük neked.

Hogyan érvényes a 100% garancia?

Ha nem vagy elégedett a Dorka Szappan webruházból vásárolt kézi készítésű szappanokkal, kencékkel, fürdőgolyókal a vásárlást követően 3 napon belül küldd vissza a fel nem használt termék maradványát ami legalább a termék 80% -a és mi megtértjük a teljes vételárat.

Fontos feltétel! 

A vásárlástól számított 3 napon belül jelezd nekünk emailben: info@dorkaszappan.hu olalon, hogy érvényesíted a 100%-os garanciát és küldd vissza részünkre a fel nem használt termék 80 % -át.

Fontos információ!

A garancia csak az általam gyártott termék árára vonatkozik a posta költségre nem. Továbbá a viszont eladóinktól vásárolt termékek esetén a garancia nem érvényes. A 100% garanciát csak közvetlenül webáruházunktól vásárolt termékek esetén tudjuk garantálni.

adatkezelés nyilvántartási száma NAIH-100487/2016.

Az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelvének, továbbá a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. 
 

  1. A fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogát

  1. a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szolgáltatás egészének teljesítését követően, ha a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg, és a fogyasztó tudomásul vette, hogy a szolgáltatás egészének teljesítését követően felmondási jogát elveszíti;

  2. olyan termék vagy szolgáltatás tekintetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac vállalkozás által nem befolyásolható, az elállási jog gyakorlására nyitva álló határidő alatt is lehetséges ingadozásától függ;

  3. romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében;

olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza (pl. szappanok, testápolók, egyéb kozmetikai, szépségápolási cikkek esetén!)


Keresés