Honlapunk, cookie-kat használ a felhasználóbarát megjelenés érdekében. Elfogadom
Menü

100 % Garancia

Hiszek termékeimben éppen ezért garanciát vállalok értük.

100% garancia natúr szappanjainkraA 100 % garancia minden termékemre, melyet gyártok vonatkozik. Hiszem és vallom, hogy termékeink kiválóak, viszont azt is tudom, hogy mindegyikünk más és más. Abban az esetben ha mégsem voltál elégedett a kiválasztott termékkel legyen bármi oka is, és nem szeretnéd megtartani , küldd vissza hozzánk és a teljes vételárat megtérítjük neked.

Hogyan érvényes a 100% garancia?

Ha nem vagy elégedett a Dorka Szappan webruházból vásárolt kézi készítésű szappanokkal, kencékkel, fürdőgolyókal a vásárlást követően 3 héten belül küldd vissza a fel nem használt termék maradványát ami legalább a termék egyharmada és mi megtértjük a teljes vételárat.

Fontos feltétel! 

A vásárlástól számított három héten belül jelezd nekünk emailben: info@dorkaszappan.hu olalon, hogy érvényesíted a 100%-os garanciát és küldd vissza részünkre a fel nem haasznált termék egyharmadát 1 hónapon belül.

Fontos információ!

A garancia csak az általam gyártott termék árára vonatkozik a posta költségre nem. Továbbá a viszont eladóinktól vásárolt termékek esetén a garancia nem érvényes. A 100% garanciát csak közvetlenül webáruházunktól vásárolt termékek esetén tudjuk garantálni.

adatkezelés nyilvántartási száma NAIH-100487/2016.
Keresés