Honlapunk, cookie-kat használ a felhasználóbarát megjelenés érdekében. Elfogadom
Menü

Gáspár Enikő levele Dorka Szappanhoz

Gáspár Enikő levele Dorka Szappanhoz

Kedves Dorka Szappan!

Nem probléma miatt kerestem a termékeiket, pont ellenkezőleg. Most nyolc hónapos a kislányunk. Mikor a pocakomban volt, már akkor elkezdtem tudatosan természetes összetevőkből készült szappanokat, tisztálkodási szereket használni.

A Dorka szappan termékeire a Facebook által találtam.  Láttam, hogy ismerőseimnek is tetszik, illetve különféle megosztós játékaiknak köszönhetően egyre több emberhez jut el.

Azért választottam a Dorka szappant, mert azon kívül, hogy természetes összetevőkből készül a kislányunkat Dorottyának hívják, úgyhogy ő is Dorka. :-)

Csupa Csoki Kecsketejes szappant kaptam. A szappant a zuhanyzásoknál, fürdésnél használtam. Minden nap vele tusoltam. Kitartott a tesztidőszak alatt. Az arcom csak pár napig szappanoztam vele fürdés közben, mert nekem ott nem volt jó. Így csak a testemen használtam.

Tudom, hogy természetes, ha nincsenek mesterséges anyagok egy szappanban, akkor csípik a szemet. Készültem is erre, de mégsem tudtam elviselni, hogy csípi. Azt is tudom, hogy a kecsketej nagyon jó az arcra. Ezt is vártam, de sajnos valamiért az én egyébként pattanásra nem hajlamos arcbőröm mégis az lett, nem tett neki jót. Lehet másnak tökéletes arcra, csak az enyém ilyen kényes. Pár nap után már csak a testemre használtam, arra viszont tökéletesen megfelelt. A bőröm nem kellett fürdés után, sőt azóta egyáltalán testápolóznom, olajoznom, úgyhogy a várt hatást elérte. :-)

Véleményem a termékről:

Nagy örömömre szolgált, hogy a Csupa Csoki Kecsketejes szappant kipróbálhattam. A külső már az elején nagyon tetszett nekem. A csomagolás egyszerű és letisztult, és pont ettől szép, a szappan meg nagyon aranyos. A barna csokoládés szappanban az a világos szív nagyon ötletes. Ezt ajándéknak is nyugodtan viheti bárki hölgy ismerősének.

Több dolog miatt is szerettem volna ezt a terméket kipróbálni. A kislányom szintén Dorka. Mikor már a pocakomban volt, akkor elkezdtem odafigyelni arra, hogy minél természetesebb kozmetikumokat használjak. Az egészséges táplálkozás mellett ezt is nagyon fontosnak tartottam. Azért is szerettem volna a kecsketejes szappant kipróbálni, mert mikor kicsi voltam, édesapám tartott kecskéket. Régről emlékszem, hogy ő mondta nekem, hogy mennyi mindenre jó is a kecsketej, minden formában. Meginni is, akár az arcomra is kenhetném, de fürödhetnék is benne, és mindig szép lenne a bőröm. Már bánom, hogy ezeket nem próbáltam ki akkor. Emlékszem rá, hogy nagyon sok fajtiszta kutyus született a falunkban. A gazdájuk hozzánk járt tejért nekik, mert a kecsketejnek nincsen párja.

Féltem, hogy milyen lehet ez csokoládéval párosítva, ugyanis én semmilyen kozmetikumban nem viselem el a csokoládé illatát, sem nem szerettem iskolában a csokoládé illatú füzetet, semmilyen formában nem kívántam érezni ezt a tömény illatot az ehető tábla csokin kívül. Most ebben is pozitívan csalódtam. Nem fűztem nagyon sok reményt hozzá, hogy el fogom viselni a tömény csoki illatát, és láss csodát. Ez az egyetlen olyan szappan, amivel eddig találkoztam, ami nem tömény, hanem csak pont annyira érezni a csokoládét, amennyire kell.

Minden nap ezzel a szappannal tusoltam. Nem habzik annyira a szappan és nem is kell olyan sokat használni belőle, így a tesztidőszak alatt bőven kitartott. Tusolás után nem éreztem azt, hogy száraz lenne a bőröm, így nem kellett utána testápolózni, olajozni magam, így annak az árát megspórolja az ember.

Ami nekem kevésbé tetszett, hogy bár tudom, hogy természetes, hogy a szappan csípje a szemem, nem tudom elviselni, így csak testre használtam, arcra nem.

Ha pontozni kellene, tízből hét pontot adnék rá.

A teszt után tervezek terméket vásárolni, de nem ezt. 

A teszt sikeres volt, hisz boldogan fürödtem egy vegyszermentes, kellemes illatú szappannal, amitől nem száraz, hanem selymes a bőröm, és nem kellett tusolás után olajat, testápolót használnom.

Köszönöm, hogy kipróbálhattam!

Gáspár Enikő J

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog

Keresés