Honlapunk, cookie-kat használ a felhasználóbarát megjelenés érdekében. Elfogadom
Menü

Janka Ágnes Pomázról a teszt eredményét osztotta meg velem

Janka Ágnes Pomázról a teszt eredményét osztotta meg velem Ekcémás tüneteket próbált enyhíteni szappanunkkal. Vajon sikerült?

Ráleltem a facebookon a Dorka szappan oldalra,ott olvastam a kipróbálási lehetőségről,és  mivel makacs ekcémám sehogy sem akart múlni a  diétám ellenére a kezemről(könyéktől lefelé végig,illetve kislányom is küzdött  a kiütéssel),nagyon megörültem ,hogy kipróbálhatom a Barackos Varázsló kecsketejes szappant.Fontos nekem,hogy kizárólag természetes alapanyagokból készült termékeket használjak,mert  nagyon érzékeny  a bőröm.Nem vártam csodát,csak reméltem,hogy egy kicsit segít megszüntetni a viszketést.

Megérkezett a fenséges illatú szappan,elsőként kézmosásra használtuk,majd esténként azzal fürödtem,illetve a gyerekeket is azzal fürdettem.

Érezhető volt,hogy puhítja a bőrt,tusolás után nem száradt ki,az arcomat is mostam vele,mert kíméletes.Nagyon hamar elkezdett múlni az ekcémám,kb egy hét után már csak apró foltokban látszott.A 2.héten már semmi nyoma nem volt az ekcémának.

Minden este ezzel fürödtem,és a gyerekek is kérték már a szappant ,hogy egyedül tusoljanak vele. :) Nagyon szerették az illatát és,hogy ők is hatékonyak tudnak lenni. :)

Puha maradt a bőrük,kislányom ekcémája is elmúlt,nem vakarózik!Amikor elfogyott(pont 3 hét),hiányzott,és érezhető volt a fürdés után a feszülő bőr és újra elkezdődött az ekcéma. :/ 

Így mindenképp tervezek még beszerezni Dorka Szappant!AZ egész család egészségére és örömére! :)

Sokkal többet adott,mint vártam,és szerintem nagyon sikeres volt a teszt ! :)

Köszönjük a lehetőséget!

Janka Ágnes

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog

Keresés