Honlapunk, cookie-kat használ a felhasználóbarát megjelenés érdekében. Elfogadom
Menü

Köszönet a terméktesztelőknek

Köszönet a terméktesztelőknek

Amikor elindítottam a terméktesztelői programunkat, őszintén megmondom magam sem számítottam ekkora sikerre. De miért is, miben is keresendő a teszt sikere? Hogy is gondolom a sikert ebben az esetben? Most teljesen más aspektusból világítom meg ezt a kérdést.

Nehogy azt gondold, hogy egy teszt attól sikeres, mert rengetegen jelentkeznek rá. Nem, még véletlenül sem ebben mérem a teszt sikerét.

Csak egy kis statisztika az elmúlt egy évből. Szóval, ha pontosan utánatekintek 22 szerencsésnek adatott meg ez a lehetőség, hogy a jelentkezése alapján kiválasztásra került.

Fontos szempont volt a kiválasztásban, hogy az az illető őszintén elmondja, hogy mi az amit elvár a terméktől de a legfontosabb, hogy részletesen indokolták meg, miért van szükségük arra, hogy kipróbálhassák vegyszermentes kecsketejes szappanjainkat és kencéinket.

Természetesen az, hogy mely kecsketejes szappant küldtem el mindig előzetesen legyeztetve az igényeinek próbálva megfelelni adtam át. Nem biztos, hogy minden esetben ez sikerül elsőre, de látatlanban elég nehéz pontos "diagnózist" felállítani vajon melyik lesz a legjobb a  leendő vegyszermentes szappan a tesztelőnk bőrére.

Sajnos azt is el kell, hogy mondjam sokan azt feltételezik, hogy naiv vagyok, hiszen gondolván: "írok  pár sort és kapok egy szappant ingyen, milyen jó buli..."

Nem ez nálam nem így működik. Aki arra nem veszi, vette a fáradtságot, hogy részletesen megírja, miért szeretné kipróbálni a kecsketejes natúr szappant azt igazából válaszra sem méltatom hiába tölti ki a jelentkezési lapot.

Viszont azok az emberek akik szívvel lélekkel megírták "problémájukat" azok az emberek előtt le a kalappal. És igen én ebben mérem az igazi sikert! Olyan történetek találtak meg amelyekről igazából nem is gondoltam, hogy léteznek. 

Tehát ha úgy gondolod, hogy egy teszt sikere abban mérendő, mennyien jelentkeznek rá nagyon tévedsz.

Ha én így gondoltam volna akkor ez a program nem lenne ennyire népszerű. De van még valami ami sikerre vitte a natúr szappanok népszerűsítését.

Azon kedves terméktesztelők akik kiválasztásra kerültek, bizony a részletes tapasztalataik megosztásával sem fukarkodtak.

Nem egy-két mondatban rendezték le, nem korántsem - persze volt olyan is akiben csalódtunk ezen a téren, de nem ez volt a tendencia. A terméktesztelőink teljesen jóindulatúan és minden részletességgel beszámoltak tapasztalataikról. Őszintén meglepett, milyen részletességgel írtak a termékről és annak használatából eredő tapasztalataikról. Linkeltem párat a teljesség igénye nélkül:

https://www.dorkaszappan.hu/aktualitas-blog-2/gaspar-eniko-levele-dorka-szappanhoz-94

https://www.dorkaszappan.hu/aktualitas-blog-2/csupacsoki-kecsketejes-szappan-petridisz-niki-93

https://www.dorkaszappan.hu/aktualitas-blog-2/rudiger-fanni-termektesztelonk-velemenye-86

https://www.dorkaszappan.hu/aktualitas-blog-2/otvos-evelyn-termektesztelonk-velemenye-88

https://www.dorkaszappan.hu/aktualitas-blog-2/janka-agnes-pomazrol-a-teszt-eredmenyet-osztotta-meg-velem-91

Azt kell, hogy mondjam ez az igazi siker ebben a rohanó világban amikor szakítasz időt arra aki igazából nem ápol mégcsak barátsági fokot sem veled és egy szép hosszú levélben ecseteli, neki hogy vált be a vegyszermentes szappan.

Ezekről itt a blogon is számos tesztelő véleményét olvashatod a termékről visszamenőleg is.

Éppen ezért gondoltam arra, hogy offline módon is hirdetem és nem mellesleg nagyon hasznos dolog lehet az írott és nyomtatott média. Külön kértem levélben a tesztelőinket, hogy egy-egy termékhez ha van lehetőségük adják az arcukat és az a jóindulat amivel találkoztam a visszajelzéskor csodálatos érzés volt.

Igy született meg és folyamatosan születik meg új termékbrosúra, amit most már a csomagokba is belecsempészünk kiszállításkor. Eddig három brosúránk készült el a terméktesztelőink hozzájárulásával és folyamatosan készül az újabb.

Találkozhattatok már a

  • Bence kence Bio Ghánai Sheavaj termékbrosúrájával 
  • Simogató Sheavajas kecsketejes szappan brosúrájával
  • Barackos varázsló kecsketejes szappan termékbrosúrájával

És hamarosan készül az Algás Ragyogás, a Csupa Csoki kecsketejes szappan brosúrája is....

Éppen ezért külön köszönet a terméktesztelőinknek és ez az igazi siker, köszönöm.

Íme az előlapja a termékeink brosúrájának

sheavajas natúr szappan

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog

Keresés