Honlapunk, cookie-kat használ a felhasználóbarát megjelenés érdekében. Elfogadom
Menü

Megrendeléseddel kapcsolatban itt minden kérdésedre választ kapsz.

 1., Milyen gyorsan kapom meg a csomagomat?

 A  Futárszolgálatok jelezték felénk az Ünnepi időszak miatt  megemelkedett a küldeményszám, melyet a magyar Posta és a Foxpost is jelenleg 2-3 munkanapra vállal.

Előfordulhat, hogy a rendelések nem érkeznek meg a megszokott 24 órán belül. Csak a 2019. december 17.-ig beérkezett (és átutalás esetén kiegyenlített) megrendelésekre vállalunk garanciát a karácsony előtti kiszállításra.

Postán utánvéttel: kért rendelésed esetén hétköznap délután 13:00-ig leadott megrendelésed még a megrendelésed napján feladásra kerül.A szállítás ebben az esetben 2 munkanap.  Délután 13:00 óra után leadott megrendelésed csak másnap kerül feladásra. A szállítás ebben az esetben 3 munkanap.  

MPL futárszolgálattal házhoz átutalással : Ha  hétköznap 13:00 óráig véglegesíted és átutalással kiegyenlíted megrendelésed ellenértékét, a rendelésed a rendelés leadásának napján elindítjuk. Az utalásokat minden munkanap reggel 8:00-kor és 13:00-kor ellenőrizzük. Ha utalásod megérkezett 13:00-ig aznap a futárszolgálat részére a csomagod átadásra kerül. A szállítás így 2 munkanap. Ha az átutalásod a rendelés feladásának napján 13:00-ig nem érkezik meg abban az esetben a megrendelésed csak másnap kerül feladásra.A szállítás ebben az esetben 3 munkanap.  

FOXPOST csomagautomata és házhoz, átutalással és utánvéttel is: Ha  hétköznap 13:00 óráig véglegesíted és átutalással kiegyenlíted megrendelésed ellenértékét, a megrendelésed 3 munkanapon belül a csomagautomatába kerül. Ha megrendelésed ellenértékét hétköznap 13:00-ig nem tudjuk könyvelni a megrendelésed max: 5 munkanapon belül kerül leszállításra.

MPL Csomagautomata: Ha  hétköznap 13:00 óráig véglegesíted és átutalással kiegyenlíted megrendelésed ellenértékét, a megrendelésed 3 munkanapon belül a csomagautomatába kerül. Ha megrendelésed ellenértékét hétköznap 13:00-ig nem tudjuk könyvelni a megrendelésed max 5 munkanapon belül kerül leszállításra.

MPL Posta Pont szállítás: Ha  hétköznap 13:00 óráig véglegesíted és átutalással kiegyenlíted megrendelésed ellenértékét, a megrendelésed 3 munkanapon belül a csomagautomatába kerül. Ha megrendelésed ellenértékét hétköznap 13:00-ig nem tudjuk könyvelni a megrendelésed max 5 munkanapon belül kerül leszállításra.

Személyes átvétel esetén: Abban az esetben ha  hétköznap 13:00 óráig véglegesíted és átutalással kiegyenlíted megrendelésed ellenértékét, a rendelésed a rendelés feladásának napján délután 17:00 után személyesen átvehető. Ha az átutalásod a rendelés feladásának napján 13:00-ig nem érkezik meg abban az esetben a megrendelésed csak másnap tudod személyesen átvenni a csomagot.

2., Mikor ingyenes a szállítás?

Kettő esetben vállaljuk át a szállítási költséget:

- Átvállaljuk belföldre a szállítási költséged, amennyiben megrendelésed nettó értéke eléri vagy meghaladja a 15 000 Forintot a Foxpost, MPL csomagautomata, MPL Postapont szállítás esetén.

- Átvállaljuk belföldre a szállítási költséged, amennyiben megrendelésed nettó értéke eléri vagy meghaladja a 15 000 Forintot a a postán utánvétel, MPL futárszolgálattal házhoz a banki átutalás  szállítás esetén.  

- Díjtalanul szállítjuk a megrendelésed abban az esetben is ha olyan terméket vagy termékcsomagot látsz ahol látod az ingyenes kiszállítás jelölést, természetes a többi  nem ingyenes termék szállítás is ingyenes lesz, Díjtalanul szállítjuk ki neked a teljes csomagot.

3., Ha ingyenes kiszállítással választottam csomagot akkor a többi termék szállításáért  fizetnem kell?

Ha olyan terméket vagy termékcsomagot látsz ahol látod az ingyenes kiszállítás jelölést, természetes a többi  nem ingyenes termék szállítás is ingyenes lesz, Díjtalanul szállítjuk ki neked a teljes csomagot.

4., Mikor kezdenek a termékek hatni?

Ha most kezded el használ a Dorka vegyszermentes kecsketejes termékeit ill. most fogsz vegyszermentes kozmetikumokra váltani a változás látható lesz, de várnod kell míg a bőrödben a sok év alatt felhalmozódott szintetikus anyag kitisztul a szervezetedből és fokozatosan átáll a vegyszermentes kozmetikumokra.

A kecsketejes szappanok egyik jellemzője ami nem mindenkinél fordul elő, de előfordulhat, hogy egy-kettő napig fokozottabban hámlik a bőröd. Ennek nagyon egyszerű oka van.  A kecsketejben lévő Apha-hydroxy savak a bőröd felszínén már elhalt de az elhalt kötésektől összeragadt hámréteget finoman bontják le és gyorsabban tisztul meg a bőröd. Ez lehet a pikkelyes hámlás oka az első két napban. Utána megszűnik.

Vásárlóink változóan érzékelik a változást bőrükön. Az átállás függ a bőröd minőségétől, korától, típusától. Már akár 1-2 nap után is érezhető változás de hosszan tartó változás 2-3 hónap után észlelhető. Gondolj bele a szervezetednek az évek során felhalmozódott káros anyagoktól nem könnyű megszabadulni.

5., Mennyibe kerül a csomagom kiszállítása?

Szállítási költség: 2017 Január 01-től visszavonásig érvényes, belföldi csomagfeladás esetén:

FOXPOST Csomagautomata: 

                                        bruttó 0-15000 Ft kosárértékig:                  699 Ft

                                         15001  Ft kosárérték felett :                          0 Ft.

FOXPOST házhozszállítás banki átutalással: 

                                        bruttó 0-15000 Ft kosárértékig:                  1249 Ft

                                         15001  Ft kosárérték felett :                          0 Ft.

MPL Csomagautomata:

      bruttó 0-15000 Ft kosárértékig:                  889 Ft,

            15001  Ft kosárérték felett :                          0 Ft.

MPL Posta Pont szállítás:

bruttó 0-15000 Ft kosárértékig:                 1090 Ft,

            15001  Ft kosárérték felett                            0 Ft.

MPL futárszolgálattal házhoz banki átutalással: 

           bruttó 0-15000 Ft kosárértékig:                  1310 Ft,

   15001  Ft kosárérték felett:                         0 Ft.

MPL futárszolgálattal házhoz utánvéttel:

bruttó 0-15000 Ft kosárértékig:                  1660 Ft,

15001 Ft kosárérték felett :                         0 Ft

 

Személyes átvétel csak banki átutalással: ingyenes szállítás.

6., Külföldön lakom akkor is tudok rendelni?

Természetesen meg tudsz rendelni külföldi szállítási címmel is csomagot.

Mit kell tenned. Csak válaszd ki és rendeld meg a csomagod majd válaszd ki a személyes átvételt a szállítási módnál.

megjegyzés rovatba a pontos szállítási címed írd meg és mi felvesszük veled a kapcsolatot miután kiválasztottuk a legkedvezőbb szállítási lehetőséget.

7., Mit jelent a 100% pénz visszafizetési garancia?

Bízom a termékeim magas és kiváló minőségében. Szeretném, ha te is elégedett lennél, éppen ezért ha  a megvásárolt termékről úgy érzed más volt az elképzelésed a vagy úgy érzed nem a megfelelőt választottad bátran küldd vissza nekem.  A vásárlásodtól számított 15 napon belül el kell juttatnod hozzánk termékünket (minimum 50%-át) és mi visszafizetjük az árát. A termék vételárát a vásárló bankszámlájára utaljuk vissza. A bankszámlaszámot az info@dorkaszappan.hu email címre kérjük megírni. A szállítási költséget nem áll módunkban téríteni. Ezért kérjük szíves megértésedet.

Abban az esetben ha termékcsomagot vásároltál a teljes csomagot szükséges visszaküldened. egyéb esetben nem áll módunkban visszaküldeni a vásárlásod vételárát.

Keresés