Honlapunk, cookie-kat használ a felhasználóbarát megjelenés érdekében. Elfogadom
Menü

Miért tettem Sárga agyagot a Hajvarázs Hajmosó kecsketejes szappanba?

 

Az agyagot már az ókori egyiptomiak is naponta alkalmazták kiemelkedő antiszeptikus hatása miatt. Az agyagásványokat gazdag ásványi anyag tartalmuk, és fizikai, kémiai sajátosságaik teszik különlegessé.

A sárga agyag adalékmentes. Tisztító, méregtelenítő és szárító hatása közepesnek mondható.

 

Elsősorban a normál és az enyhén zsíros bőr ápolásához ajánlom. Gyengéd tisztító kíméletesen tisztítja a hajas fejbőrt és bársonyos bőrfelületet ad. A fejbőrben lévő szennyeződéseket megköti és méregteleníti. A hajas fejbőr természetes megújulását segíti azáltal, hogy serkenti az anyagcserét mindeközben táplálja ásványi anyagaival a fejbőrt. Finom szemcséi mechanikai hámlasztók, szinte észre sem veszed és kíméletesen eltávolítja a zsírt a megfáradt fejbőrről. Normál és zsíros bőr ápolására kiváló minőségű kozmetikai agyag a sárga agyag a megfelelő, a hajas fejbőr ápolására.

A samponszappannak inkább krémes állaga van, kevésbé habzik, de annál inkább tisztít. A benne lévő természetes összetevőknek köszönhetően a fejbőröd fellélegzik, a hajhagymák regenerálódnak, gyengéd agyagféle, mely tökéletes tisztításhoz, de nem távolítja el a bőrfelszínről a teljes zsírt! Tonizál, serkenti a vérkeringést. Kozmetikai színezőanyagként is megállja helyét. Viszont ha nemcsak hajmosáshoz szeretnéd használni nyugodtan használhatod száraz és érzékeny vagy normál bőrödre is.

 

 

Vajon mitől függ az agyagok és így a sárga agyag kozmetikai hatása?

> Egyedülálló méregtelenítőként tartják számon. Külsőleg használva a bőrön keresztül kivonja, majd elnyeli a szervezetben lévő káros lerakódásokat. Cserébe pedig olyan ásványi anyagokat juttat be, melyekre szükség van az egészség visszaszerzéséhez vagy megtartásához.

 

> Akár belsőleg alkalmazzuk, akár külsőleg, az agyag ozmotikus mechanizmust idéz elő (ioncsere-képesség). Elvonja mindazt, ami kedvezőtlen, mérgező, egészségtelen a szervezet számára, cserébe átadja az ásványi agyagokat (táplál, feszesít), az éltető energiát tartalmazó elemeket a sejteknek. Méregtelenít kívül, belül.

 

> Egyedülálló méregtelenítőként tartják számon. Külsőleg használva a bőrön keresztül kivonja, majd elnyeli a szervezetben lévő káros lerakódásokat. Cserébe pedig olyan ásványi anyagokat juttat be, melyekre szükség van az egészség visszaszerzéséhez vagy megtartásához

 

> Az agyag rendelkezik egy úgynevezett természetes intelligenciával, mert antiszeptikus hatása csak és kizárólag a káros anyagokra hat. Egyedül ott fejti ki hatását, ahol szükséges, így megkíméli azokat a regeneráló elemeket, amelyek hozzájárulnak a teljes gyógyuláshoz.

Semlegesítő és baktériumölő tulajdonságának köszönhetően kiváló sebgyógyító, valamint jó gyulladáscsökkentő.

Bármilyen bőrproblémára érdemes kipróbálni, javítja az anyagcserét, fertőtlenít, szabályozza a faggyúmirigyeket, pórus összehúzó, élénkíti a vérkeringést.

Olvass tovább:

az élet szép >>

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog

Keresés