Honlapunk, cookie-kat használ a felhasználóbarát megjelenés érdekében. Elfogadom
Menü

Neveld fel úgy, hogy soha ne legyenek bőrproblémái

Laurencsik Zsuzsanna
2018. 02. 19. 00:00:00
Neveld fel úgy, hogy soha ne legyenek bőrproblémái

 

 

Soha nem gondoltam volna, hogy az amikor Dorka kislányom bőrproblémái miatt átálltunk, - és megszoktuk-  a natúr szappanra, és a bőrszárazság ellen való állandó  küzdelem miatt én is elkezdtem a vegyszermentes szappant használni, és később gyártani saját receptúránk alapján, szóval álmomban sem gondoltam, hogy egyszer ezzel a hitvallásommal  a nyilvánosság elé fogok kiállni, hogy Téged is figyelmeztesselek.

Tudván a tényt, hogy mindezt hatalmas felelősségvállalás mellett teszem.

A közösség javát szolgálni és elmondani a saját történetem. A felismerés, hogy  történetemmel nem vagyok egyedül, és megannyi sorstársam küzd hasonló helyzettel családjában arra késztetett, hogy bár anyagi lehetőségeim korlátozottak, de egy bizonyos részt jótékony célra kell, hogy fordítsak.

Ekkor indítottam el a "Mutassuk meg a kicsiknek is" programot.

               kecsketejes szappan

 

A programmal azt a keserű tapasztalatot szeretném átadni amivel ikres anyukaként kellett szembesülnöm. Azt szeretném, lehetőség szerint Te már sokkal tudatosabban válaszd meg kozmetikumaidat. Ha egy előadáson csak egyetlen egy szülőt tudok meggyőzni arról, mennyire számít mit használ ő és családja tisztálkodás, testápolás a napi rutin során, már megérte. Ő vagy gyermeke nagy eséllyel már nem fogja örökíteni a hajlamot az olyan bőrproblémák esetében, mint a száraz bőr vagy ekcéma...de ugyanilyen lehet a problémás gyulladt pattanásos bőr.

Idén második alkalommal egy interaktív előadás keretében a Mátészalkai Négy Évszak Óvoda Kertvárosi Tagóvodában az egészséghét keretében volt lehetőségem újból előadást tartani.

 

Abszolút fontosnak tartom, hogy azt az értéket amit képviselek már óvodás, vagy még tovább megyek már kora kisgyermekkortól kezdve hangsúlyozni, éppen ezért ezt a programot is elsősorban óvodákban tartom óvodásoknak és szüleiknek. Az előadás valójában egy beszélgetés és kérdezz- felelek interaktív kis műsor, melyben betekinthetsz , hogy a kozmetikumaid amelyeket jelenleg használsz kijózanítóan nagy mennyiségben nem bőrbarát anyagot tartalmaz, rosszabb esetben rendkívül káros a bőrödre.

Megismertetlek termékeimmel, melyet megfoghatsz és megszagolhatsz. Ilyenkor szoktak sokan elcsodálkozni, hogy mennyire zsírosak a szappanjaink, ami persze annak köszönhető, hogy szappanjainkat nem tesszük teljesen szappanná. Egy bizonyos %-át az ápoló olajoknak nem szappanosítjuk el így a szappan már fürdés közben ápolhatja bőröd. Ki ne szeretne gyorsan végezni a fürdéssel és testápolással egy egy rohanó nap végén? És ezt akár egyben is letudhatod szappanjaimmal.

natúr szappan

Az előadás során:

1 ., Ajándék termékmintával kedveskedünk minden kedves hallagatónak aki részt vesz az előadáson.

2.,Valamint megkapják a legveszélyesebb, kozmetikumokban előforduló káros anyagok listáját.   

3., Aki figyelt az előadás végén nyereményjátékban is részt tud venni. Nincs más dolgod csak meghallgatni...

Azonnali nyereményed egy szappancsomag is lehet!

Az előadás végén lehetőséget biztosítunk a natúr szappanok vásárlására is.

 

 A Te óvodádat is érdekli? Szeretnétek részt venni a programban?

 

Itt jelentkezz:  Küldd el rövid szöveges bemutatkozó email: info@dorkaszappan.hu    e-mail címre.

Ez a cikk biztosan érdekel kattints a linkre:

https://www.dorkaszappan.hu/aktualitas-blog-2/ekcemas-szaraz-bor-kezelese-termeszetes-modon

                     kecsketejes szappan

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog

Keresés