Honlapunk, cookie-kat használ a felhasználóbarát megjelenés érdekében. Elfogadom
Menü

3 évesek vagyunk! Nyerj értékes Dorka Szappanokat!

3 évesek vagyunk! Nyerj értékes Dorka Szappanokat!

3 évesek lettünk! Osztozz velünk örömünkben és Nyerj minden nap értékes Dorka Szappanokat és kencéket.

Szeretnéd kényeztetni családod, barátaid, szerelmed, anyukád, apukád értékes natúr szappanokkal és natúr sheavajas, és kakaóvajas kencével? Akkor itt az ideje játszani.

Június 29 és Augusztus 5. között minden harmadik napon hirdetünk játékot. Kövess minket a facebookon és instagramon is. Az első játék vasárnap kezdődik a második szerdán a harmadik  és egyben az utolsó főnyereménnyel záruló pedig pénteken. A vasárnapi játék sorsolása szerdán, a szerdai játék sorsolása pénteken, a pénteki játék sorsolása pedig vasárnap lesz.

Játékszabályok:

Június 29. játék:

Kincskereső Melyik szappan nem látod a képen?

Feladat: Keresd meg melyik szappan nem látható a képen és írd a kép alá. Ha van ismerősöd akinek szívesen ajánlanád a szappant akkor tageld be a nevét és hívd játszani. Ő is részt fog venni a játékban. Te pedig dupla eséllyel. Nyeremény a Kakukktojás szappan+ 1 szappan Te választod ki melyiket szeretnéd. Írd a kép alá melyik szappant szeretnéd. Sorsolás szerdán augusztus 1.-én.

Augusztus 1. játék:

Miért szeretnél nyerni és miért?

Feladat: Írd a kép alá , melyik termékünk a kedvenced és indokold is meg miért? Kedveld oldalunkat oszd meg a játék felhívást hátha más is akar játszani. Sorsolás pénteken augusztus 3.-án. Nyereményed a kért szappan+ 1 citromfű illóolajos fürdőbomba, hogy a fürdés igazi wellness legyen.

Augusztus 3.játék 

Főnyeremény játék:

Feladat: Válaszolj 3 kérdésre: 1. Melyik szappanunkban nincs kecsketej? 2., Mire való az aktív fekete szén a szappanunkban és melyikben található meg? 3., Melyik kencénket ajánljuk kisbabáknak a fürdetővízbe? Oszd meg és hívd meg ismerősödet kedveljék oldalunkat és játszani. A főnyeremény  Egy egész évre való Dorka Szappan csomag 9 fajta szappannal és 3 fajta fürdőbombáinkkal. Sorsolás vasárnap.

A játékok csak a facebookon és Instagramon hirdetjük így csak a Facebook és Instagram oldalunkon tudsz játszani linkelem, kattints a linkre és kezdődjék a játék: Dorka Szappan facebook

Instagram: Dorkaszappan

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog

Keresés