Honlapunk, cookie-kat használ a felhasználóbarát megjelenés érdekében. Elfogadom
Menü

Fürdőbombák

Rendezés:

A fürdőgolyó telitalálatos gurítás!

A fürdőgolyó egyszerre testesíti meg a luxus fürdőzés élményét és a makulátlan tisztálkodás lehetőségét. A valódi kecsketejből készülő bomba bombasztikus hatást gyakorolhat rád, mondjuk egy fárasztó nap után. A termékpalettánk tagjai prémium kategóriába tartoznak. Ahhoz, hogy vegyszermentes, természetesen tökéletes kozmetikumokat hozzunk létre elengedhetetlen egyrészt a tapasztalat, másrészt a sokrétű szakmai tudás. E kettő, kombinálva a pozitív vevői visszajelzésekkel olyan szakértelemhez vezet, ami stabil alapot biztosít a gyártáshoz.

Miért kellene kemikáliákkal túlzsúfolt golyóval felpezsdítened a fürdőzésedet, ha ezt természetes, környezetbarát és nem utolsó sorban bőrtápláló körülmények között is megteheted? A kecsketej PH értéke nagyon hasonló az emberi bőr kémhatásához, ezért maximális gondoskodást: hámlasztást, tisztítást, kényeztetést garantál, irritáció, allergiás reakció és kiszáradás nélkül. Ha eddig úgy gondoltad, hogy a golyó vagy bomba valójában csak élvezeti értékkel bír, de nem tesz hozzá tested ápolásához, akkor itt az idő, hogy közelebbről is megismerd a fürdővizedbe pottyanó, golyó alakú kézműves kozmetikai kuriózumot.

A kecsketejben található A, B vitaminok hozzájárulnak a bőr hidratálásához és a szarkalábak eltüntetéséhez, míg az esszenciális zsírsavak, ásványi anyagok és nyomelemek a selymes puhaságért felelősek. A fürdőgolyó így avanzsálhat luxus élményt kínáló termékből prémium minőségű kozmetikummá, amely valóban új színt varázsolhat a fürdőkádadba, miközben a használatával áldozhatsz a bőrápolás oltárán: megfiatalítva, hámlasztva, tisztítva a bőrödet, s ekcémás tünetek, pattanások, allergiás reakciók esetén megszüntetve a panaszokat.

Keresés