Honlapunk, cookie-kat használ a felhasználóbarát megjelenés érdekében. Elfogadom
Menü

Rüdiger Fanni terméktesztelőnk véleménye

Rüdiger Fanni terméktesztelőnk véleménye

Kemény dió volt Fanni

Igazból tartottam tőle, mégis bevállaltam Rüdiger Fannit terméktesztelőnek. Fanni orvostan hallgatóként extrém körülmények közé kényszeríti kezeit, Most ő is megküldte nekünk véleményét.

Ekcémás a kezem, „szeret” hűvösebb időben sebesre száradni, illetve sok fertőtlenítő szerrel találkozom. (Debreceni kemény víz és a rendszer klóros medencei úszás, csak ajándék a bőrömnek) 
Kifejezetten nem kerestem krémeket. Jött a lehetőség és kipróbáltam. Előtte bőrgyógyász által felírt krémet használtam kb 4 évvel ezelőtt, de abbahagytam, mert nem történt semmi tőle. Illetve nem igazán hiszek a írjunk fel szteroidot mindenre kezelésekben.
A Dorka Szappan testápolója előtt, N.........a kézkrémet használtam (a parfüm mentest, piros kupakos, karácsonyi limitált kiadás), illetve alatta is, ha napközben úgy éreztem, hogy kell. Bár nem olyan gyakran kentem, mint a testápoló előtt.
Köztes időben pedig N.....a sötétkék tégelyes krémét használtam, de az felszívódásban és hatásban sem volt olyan, mint a N.....a. 
Szerintem én már beletörődtem a kezem szárazságába. Nem kutattam és kerestem rá megoldást, mert a családban mindenkinek ilyen a keze és senkinek nem tűnik el panaszmentesre, kenjen rá bármit. 
A BENCE KENCE  használatával a napközbeni krémezéseim száma csökkent. Eddig kb. 3szor kentem napközben a kezeimet, de most kb. háromnaponta nyúltam napközben másik termékhez. Puhább volt a bőröm, nem száradt ki estére, ahogy szokott és a hideget is jól bírta, pedig most januárban rendesen tél volt :D 

Szokatlan volt eleinte az állaga és a felviteli módja. Hozzá kellett szoknom, hogy ne tapicskoljak össze mindent, mert krémes vagyok és viszonylag lassan szívta be a bőröm. Ez annyira nem zavart, de az illatát nehezen viseltem el. Nem szeretem, ha szaga van a kezemnek. Krónikuson voltam segédápoló annó és patológiára is sokat jártam be boncolni, ezért megszoktam, ha szaga van a kezemnek, akkor biztos „piszkos”. Ezt nagyon sajnáltam, mert tényleg használt a krém. Ez nem egy hétköznapi eset, ezért szerintem másoknak még tetszik is a markáns kakaós illata :D

Csodát nem várok már egyetlen kézkrémtől sem. A panaszaimat enyhítette és jobban, mint azok a krémek, amiket naponta többször használok. 
Testápolóból szerintem igen, bár a kakaóvaj illatával még mindig barátkoznom kell. 
Szappanban is gondolkodtam, de a kézmosásaim 90%-t az egyetem területén végzem, ahová nem tudom miden hova magammal vinni. A fertőtlenítőt pedig nem hagyhatom el. 
Tökéletes kézkrém nincsen. Olyan, ami teljesen eltüntetni a panaszaimat ilyen „bőrgyilkolás” mellett nincsen. 10/8-t adok rá. 

Tudatos embernek tekintem magam. Odafigyelek az adalékanyag-, tartósítószer mentes táplálkozásra, újrahasznosítom a szemetet, nem használok műanyag zacskót, szövettáskával vásárolok  stb... A natúr kozmetikumok bevezetése pedig egy újabb kihívás lesz az életemben, amire szeretnék és oda is kell figyelni.

Köszönjük, hogy részletesen kifejtetted nekünk véleményedet, reméljük el indulsz a vegyszermentes felé vezető úton mi biztos segítségedre leszünk ebben.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog

Keresés