Honlapunk, cookie-kat használ a felhasználóbarát megjelenés érdekében. Elfogadom
Menü

Sápi Vivien terméktesztelőnk véleménye

Laurencsik Zsuzsanna
2017. 02. 21. 00:00:00
Sápi Vivien terméktesztelőnk véleménye Egy kismama kedves hangú levelével bátorkodott terméktesztelőnek jelentkezni

"Igyekszem kiiktatni a vegyszereket a környezetemből, különös tekintettel a bőrömre, így amit csak lehet vegyszermentes, bio termékekre cserélek vagy készítek magamnak. Nagyon fontos számomra az egészség, különösen mióta kismama vagyok. Ezt az egészségtudatos szemléletet és gyakorlatot szeretném majd megtanítani a kislányomnak is. S addig, amíg a pocakban van, a babáknak való természetes megoldásokat is felkutatom. Ezért lenne szuper, ha ezeket a termékeket is kipróbálhatnám."

Sápi Vivien még várandós kismama volt mikor terméktesztelőnek jelentkezett. Szeretett volna új dolgokat kipróbálni és alkalmazni.

És mit is írt nekünk? Őszintén szólva levele nagyon nagy örömet okozott szívemnek.

"Imádtam, imádtuk, imádjuk a Bence Kencét  :) !
Kicsi lányomnak amikor lehámlott a bababőre, vagy szárazabb volt a kis bőre, különösen a hajlatokban, a testvaj 1-2 nap alatt puhává varázsolta, gyönyörűen ápolta. Az arcán, az anyai hormonoktól megjelent kis pöttyökre is ezt kentem, amik szintén néhány nap alatt elmúltak. Valamint az aprócska karmolásnyomokat is maradéktalanul begyógyította. Azóta is pihepuha bőre van  :) .
Nekem az amúgy is extra száraz bőrömnek is nagyon jót tett. A fokozott kézmosás, mosogatás, takarítás annyira kiszárította a kezemet, hogy minden kézkrém kevésnek bizonyult, már majdnem ekcémás is lett, és ezt a problémát is a testvaj oldotta meg pár nap alatt! Azóta nem is tért vissza, hála a Kencének! De puhává varázsolta a könyökömet is  :) .
Nagyon jó az illata és az állaga is, könnyen kenhető és természetes, nincs benne méreganyag, ami nekem különösen fontos.
Úgyhogy nagyon köszönjük a teszt lehetőséget, csatlakozunk az elégedett vásárlók táborába is  :) ."

Kedves Vivien! Köszönjük véleményedet szeretettel várjuk megrendelésed.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog

Keresés