Honlapunk, cookie-kat használ a felhasználóbarát megjelenés érdekében. Elfogadom
Menü

Simon Rita és lányai véleménye

Laurencsik Zsuzsanna
2016. 10. 08. 22:01:44
Simon Rita és lányai véleménye

Szeptemberben  Simon Rita és lányai voltak azok a szerencsés terméktesztelőink akik ingyenesen megkapták a Simogató sheavajas és Harmatos levendulamező szappanjainkat.

 

Véleményüket nem rejtették véka alá.

Nagyon köszönjük kedves Rita, hogy elmondtad nekünk véleményed, remélem hamarosan üdvözölhetünk a táborunkban! 


"Két nagylányom van, és sokszor tapasztalom, hogy a bőrük a tonik és minden más krém használata mellett is problémás. Szívesen kipróbáltatnám velük a vegyszermentes kecsketejes szappanokat, mert már nem találunk csodaszereket a bőrükre. Vikinek és Betti lányomnak is egyaránt gyullad és száraz az arcbőre, ami azt jelenti, hogy elég sok pattanás van a homlokukon és csak az arcbőrük érintett. Mitesszerek is vannak, ami persze nem tetszik nekik, de még nem találunk erre elég jó terméket.


Facebookon figyeltem fel a Dorkaszappan felhívására így jelentkeztem lányaimmal együtt a terméktesztelői programra. Szimpatikus, hogy nem használnak mesterséges anyagokat, például a levendulás szappanban még levendula is van, imádom.
Harmatos levendulamező és Simogató sheavajas kecsketejes szappant kaptuk meg tesztelésre és közel három hete naponta kétszer, reggel és este használjuk.
Miközben használtam nagyon jó érzés volt magamra kenni, finom, illatos,mikor lemostam olyan érzés volt, mintha teljesen felfrissült volna a bőröm.
Az arcbőröm sokkal felfrissültebbnek tűnt, ezáltal boldogabban kezdtem a napot, és nem aggódtam semmi miatt.
Szerintünk nagyon jó minőségűek a szappanok, amelyek mindenkinek megfelelnek. Az illatával, az összetevőkkel mind meg voltunk elégedve.
100%-osan meg vagyunk elégedve a termékekkel, mert a gyulladás elmúlt, és nem is jött vissza a lányaimon.
Szerintem nagyon jó dolog, hogy lehetőségünk nyílt kipróbálni a termékeket, így teljesen biztos vagyok benne, hogy ha megvásárolom, akkor ugyanezt a minőséget kapjuk.
Tervezzük, hogy a Dorkaszappan termékeinél maradunk, mert számunkra ők váltak be a legjobban.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog

Keresés