Honlapunk, cookie-kat használ a felhasználóbarát megjelenés érdekében. Elfogadom
Menü

A leghatékonyabb módszer száraz bőr kezelésére [Esettanulmány]

Laurencsik Zsuzsanna
A leghatékonyabb módszer száraz bőr kezelésére [Esettanulmány]

Ma egy kedves vásárlónk esetét hoztam el nektek. A nevét megváltoztattam, mert nem szerette volna, hogy ráismerjenek, ám száraz bőrének történetét változatlan formában közlöm.

 

Kata problémája nem volt egyedi.

Bőre durván érzékeny és bántóan száraz volt, mindenhol húzódott és irritálóan viszketett. Elképesztően kellemetlen és dühítő volt vele az élet azon túl, hogy nem nyújtott szép látványt. Kata helyzete sosem volt egyszerű, ám az állapota az őszi és a téli időszakban mindig rosszabbra fordult: karjai és lábai még szárazabbak, repedezettebbek lettek és még inkább viszkettek.

 

Tudom, milyen idegtépő ez.

 

Kata is azt tette, mint mindenki más ebben a helyzetben. Kísérleti nyúlként tesztelte magán a krémeket, hátha valamelyik elmulasztja a kellemetlenséget. De nem így történt…

 

És ez még nem minden.

 

A probléma ugyanis nemcsak a végtagokat, de az arcát is érintette. Folyton piros és érzékeny volt a bőre. Nem győzte arckrémekkel kenni magát, hogy enyhítse a folyton jelenlévő kellemetlenségeket.

Tudni kell, hogy a száraz bőr nemcsak a külsőleg ért hatások miatt alakul ki, hanem a napi átlagos vízfogyasztás is befolyásolja. Ennek ellenére úgy gondoltam, hogy a Fahéjas Truffle kecsketejes, natúr szappan megoldhatja Kata problémáját: eltávolítja az elhalt hámsejteket, ápoló olajai pedig hidratálják a bőrt.

Ám Kata mindennapjait nemcsak a szárazság keserítette meg.

 

Ekcémaszerű tünetek és a száraz bőr kezelése

 

A bőrszárazság mellett Katának allergiás bőrproblémái is lettek egy gyógyszer miatt. Apró kiütéseket fedezett fel a testén, a könyökén és a karján pedig ekcémaszerű tüneteket tapasztalt. Bőre ott száraz, durva és piros volt.

 

Kata tanácstalanná vált.

Úgy tűnt, semmi sem segít.

 

Mégsem adta fel. Elkezdett keresgélni az interneten természetes alapanyagú, natúr szappanok után. Így akadt rá a Dorka Szappan webshopjára és a Fahéjas Truffle  kecsketejes szappanra.

Kata ezután napi szinten használta a szappanunkat az esti zuhanyzásnál. Elmondása szerint nemcsak az illata ragadta meg, hanem az érzés is, amit a szappan nyújtott: kellemesen masszírozta a bőrét.

 

Győzött a natúr szappan. Bye-bye száraz bőr!

 

Kata már az első pár használat után is érezte a változást. Elmúlt a viszketés, és már nem volt szüksége testápolóra sem fürdés után. A következő, amit tapasztalt, hogy már egy idő után az arcbőre sem száradt, nem húzódott, nem pirosodott ki. Óriási felüdülés volt ez a számára.

 

A natúr szappan olyannyira bevált, hogy már az arckrémre sem volt szüksége, amit azelőtt minden éjszaka magára kellett kennie.

 

Kata esete már csak azért sem egyedi, mert ő is szkeptikus volt. Nem hitt a kecsketejes szappanok erejében. Úgy gondolta, hogy nem fog segíteni, mert már annyi mindent kipróbált…

Aztán végül megtörtént a csoda: a természetes szappan bevált!

Bőre puhává vált, megszűnt a viszketés, a szárazság, ráadásul minden fürdés után fahéjtól illatozott a ház és Kata bőre egyaránt. Elmondása szerint nemcsak ő szerette meg a terméket, hanem a családja többi tagja is, akik rendszeresen kérik kölcsön kedvenc szappanját.

Neked is durván száraz a bőröd? Bármit próbáltál eddig, semmi sem segített? A Fahéjas Truffle kecsketejes, natúr szappan ördögien ravasz módon számol le az irritáló viszketéssel és a fájdalmas szárazsággal.

Katának bevált.

Kipróbálod?

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog

Keresés