Honlapunk, cookie-kat használ a felhasználóbarát megjelenés érdekében. Elfogadom
Menü

Olvasd el a horoszkópod

Kos
Március 21. - Április 20. 

A Kos nő finom módszereket alkalmaz ahhoz, hogy felhívja magára a férfiak figyelmét. Szereti randevú előtt, ha finom habfürdőt vehet, mely ellazítja. A szerelemben szenvedélyes és romantikus, szentimentális és reális egyszerre, de minden esetre érzéki és nőies. 

A Kos asszonyt izgalomba hozza minden ami tiltott, ami új. Az unalmasság kihozza a sodrából. Mindez megnyilvánul az öltözködésében, épp úgy mint a
testápolásban is, mindig talál valami újat, mellyel ébren tarthatja a férfiak érdeklődését.

Érdemes kipróbálnod: Málnás Csábítás ajakápoló

 

Bika
Április 21. - Május 20.

A Bika nő minden körülmény között érzéki jelenség. A Bika nő szereti a luxust, legyen ez egy tárgy, vagy egy szép ruha, vagy egy luxus kozmetikai kezelés. Ha egy férfi megtetszik neki, nem kíméli ostromától, minden eszközt bevet a meghódítására. Számára fontos, hogy a férfi jól érezze magát a társaságában.

Az a férfi, aki képes megadni a Bika nőnek az általa elvárt luxust, legyen az egy érzéki masszázs, finom olajokkal vagy egy érdekes utazás, a lényeg, hogy a nyugalmat és az életet úgy bemutatni Neki, amint azt elvárja, hamar meghódíthatja. 
Csakhogy minél több férfit ismer meg, a Bika nő annál igényesebbé válik partnerével szemben.
Érzéki lazuláshoz próbáld ki:
 Rózsa illatú mennyei fürdőboma

 

Ikrek
Május 21. - Június 21. 

Az Ikrek csillagjegy női szülötte igen szórakoztató teremtés, aki mellett sosem unatkoznak a barátai. Látszólagos hidegsége ellenére rejtélyessége vonzóvá teszi. Az Ikrek nőnél az ész uralja a szívet.

Szellemessége révén mindig érdekes irányba tereli a társalgás folyamát. Mindig együttérzéssel hallgatja meg a másikat, és érdeklődik embertársa gondjai iránt, s szükség esetén szívesen segít. Barátságos, mindenre megoldást akar találni, szívesen ad tanácsot, csakhogy mindenki elégedett legyen. Barátaiért bármilyen áldozatra képes.

Sosem feledkezik meg szerettei évfordulójáról, szeret meglepetést szerezni, imádja, ha apró dolgokat vásárolhat, pl. finom szappanokat a barátnőinek, vagy férfi ismerőseit szereti valami praktikussal meglepni. Lényeg, hogy személyre szabott ajándékot adhasson.

Az Ikrek nő nagyon szenvedélyes és nőies. Imádja saját magát is kényeztetni, legyen szó egy jó arckrémről, ami fiatalságát őrzi vagy egy jó könyvről, mely elméjét tartja fitten.
Szuper arc és testápoló a hideg éjszakákra próbáld ki: M
arcipános finomság testhabkrém 
 

 

Rák

Június 22. - Július 22.

A Rák csillagjegy alatt született nő kedvenc helye az otthona. Imádja csinosítani, rendezni a lakását, szívesen gyújt illatos gyertyákat, szeret relaxálni egy kád levendulás fürdőben, a lényeg, hogy kényelmes és meghitt legyen számára.Kedveli a virágokat, a finom italt és a romantikus estéket.

A Rák nő rejtélyes, nehezen, csak sok-sok türelem révén hódítható meg. Ha Neki tetszik meg valaki, végtelen diszkréten, bátortalanul nyilvánítja ki érzelmét, és elvárja, hogy a férfi legyen a kezdeményező.
Érdemes kipróbálnod:
B
orsmenta és ctromfű illóolajos fürdőbomba

 

Oroszlán
Július 23.- Augusztus 23. 

Az Oroszlán nő ellentétekkel telt. Megjelenése folytán uralja a környezetét. Kokett és szeret folyton a figyelem középpontjában lenni. Elvárja, hogy mindig csodálja és kívánja mindenki. Ezért külsejéért sokat is tesz. Mint az Oroszlán jegy szülötte, és mint vérbeli nő, imádja a hajkoronáját, általában jellemző rájuk a szép, és ápolt haj, épp ezért sokat tesz szépségéért. Szereti haját kényeztető hajfürdőkkel mosni, szereti a krémesen gazdag, tápláló balzsamokat is.

A testápolásra is nagy gondot fordít. Egocentrikus, mégis szereti az embereket, akikhez szelíd megértéssel viszonyul és megbocsátja vétkeiket, hisz mindig önmagából indul ki. Csábító teremtés, de nem számító.
Érdemes kipróbálnod:
Hajvarázs

 

Szűz
Augusztus 24. - Szeptember 23.

A Szűz nő az a jelenség, akire büszkék a férfiak: jó megjelenésű, szerény, illedelmes, s épp oly magabiztos is. Nagyszerűen tud uralkodni magán. Folyton figyel a mozdulataira, a tetteire és a küllemére. Fontos számára a jól ápoltság, szívesen használ finom arckozmetikumokat, olajakat szépsége megőrzésének érdekében.

Nagyon igényes, de hajlamos a látszat után megítélni az embereket. Jószívű és nagylelkű, sőt végtelenül türelmes. Ezzel együtt, alapossága és gyakorlatiassága miatt hideg és kimért nő látszatát kelti. Nagyon rendszerető, mind otthon, mind a munkahelyén mindent bizonyos jól megszokott, szigorú helyen őriz.
Érdemes kipróbálnod:
Algás ragyogás

 

Mérleg
Szeptember 24. - Október 23.

A Mérleg nő disztingvált megjelenése hamar magára vonja a figyelmet. De ízlésesen öltözik is. Nagy súlyt helyez arra, hogy elegáns legyen. Szereti az ékszereket, a finom parfümöt és általában a luxust, legyen szó kozmetikumokról, vagy tárgyi dolgokról.

Mindig a figyelem középpontjában akar állni, ragyogón, mint egy ritka gyémánt. Elragadó jelenség.
A szép minden megnyilvánulása érdekli. Szereti a művészeteket, különösen a jó zenét, de az építészet sem áll távol tőle. A Mérleg nő nagyon sokoldalú, s gyakran elbűvölő és hódító is.
Érdemes kipróbálnod:
2 lépéses Non Plus Ultra csomag

 

Skorpió
Október 24. - November 22.

A Skorpió nő kiismerhetetlen. Nagystílű költekező, akinek semmit sem kell áldoznia azért, hogy biztosítsa a kényelmét, sőt luxusban éljen. Elbűvölő és szenvedélyes teremtés, aki bátran számíthat a megérzéseire. Kényeztető és frissítő arcpakolások híve, hisz szeretné fiatalságát, lehengerlő külsejét sokáig megőrizni. 

A Skorpió nő megveti a gyengeséget. Ha valaki összeveszne vele, nem könnyen felejti és mástól sem tűri el, hogy úgy tegyen mintha semmi sem történt volna. Bármit tesz, mindig teljes erőbedobással teszi. Különösen rámenős teremtés. Szenvedélyessége nagyon igényessé teszi partnerével szemben, elvárja a teljes csodálatot. Nem könnyű szenvedélyét kielégíteni.
Érdemes kipróbálnod:
Barackos varázsló

 

 

Nyilas
November 23. - December 21.

A Nyilas nő kiváló pajtás a sportban, csapatban és jó barát a kalandornak, s ha szerelmes lesz nagyon ragaszkodó társ a férjnek. 
A kalandok nem hagynak lelkében nyomot, hisz mindent inkább barátságból tesz, kiváló barát és beszélgető társ.
Szereti a művészetet, és a szépséget, a szalonok extravagáns úrnője.

Sokat ad a saját külsejére és a látszatra. Fontos, hogy kezei szépek és ápoltak legyenek, szereti a rózsás kézkrémeket, imád órákat a
test-, és hajápolásra szánni.
Érdemes kipróbálnod:
Simogató sheavajas kecsketejes szappan


Bak
December 22. - Január 20.

A Bak nő magányos és független. Bár fiatal korában bátortalan és határozatlan, idővel egyre inkább magabiztossá válik. Mindig több célt tűz ki maga elé, ezért csak ritkán sikerül mindent bevégeznie.Annak ellenére, hogy álmodozó, képes megmaradni a realitás határán belül.

Mindig elégedetlen önmagával, folyton tanul, képzi magát, hogy minél több területen elérje a lehető legtöbbet. A külső is fontos a számára. Szereti, ha mások ápoltnak, frissnek, tettre késznek látják. Szereti a frissítő zuhanyt reggelenként, fontosak számára a mindennapi szépségápolási rutin, egy jó arcradír, egy testápoló, amiben komfortosan érti magát a saját bőrében. 

A Bak nő nyugodt természet, de ha bántják, nem felejti el, sőt bosszúálló. Az élet megadja neki a szükséges kényelmet, a biztos megélhetést, külsőleg is ápolt és jó ízlésű, mértékkel sminkeli magát, nem feltűnősködik, mégis szereti ha csodálják.
Érdemes kipróbálnod
: CsupaCsoki kecsketejes szappan

 

Vízöntő
Január 21. - Február 19.

A Vízöntő nő mindig az élen jár. Bármilyen munkát szívesen végez és könnyen közreműködik, képes átvállalni más felelősségét. Ha elvállal valamit teljesen a munkájába temetkezik, a könnyű siker nem kenyere. Valódi humanista akit a világ dolgai foglalkoztatnak. Megérti a világ szenvedéseit és mindig a támadott pártjára áll. Segítségéért viszont sosem vár fizetséget. Határozottan értelmiségi: intelligens, okos, rendszerető ás szorgalmas.

Mindez sokat segíti az életben és nagyban hozzájárul a sikereihez. érzékeny, nyílt és őszinte, amiért tisztelik az emberek. De a Vízöntő nő igazán nőies, sokszor kecses, fontos számára, hogy nőként is észrevegyék. Nem veti meg a finom anyagból készült ruhaneműket és ápolásként a tartalmas, de könnyű
testápolókat sem. Igazán kellemes személyiség.
Érdemes kipróbálnod:
Fahéjas truffle kecsketejes szappan

 

Halak
Február 20. - Március 20. 

A Halak jegy nagyon nőies, barátságos és leleményes. Mivel másokkal szemben megértő, igen sok barátja van. Inkább álmodozó vérmérsékletű mintsem túl aktív. Túlságosan a Hold befolyása alatt áll: telihold idején életerős, aktív, újholdkor fáradt és álmodozó. Nehezen tűri a zajt és kerüli a konfliktusokat.

Az anyagi problémák nem érdeklik, ha megteheti, szívesen költ ajándékokra, magára is szívesen költ, imádja a finom kozmetikumokat. Vonzza az ismeretlen és érdeklődik az okkult tudományok iránt. A sikert mások szolgálatában vagy a művészetben érheti el.
Érdemes kipróbálnod:
Édesmézes kecsketejes szappan

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog

Keresés