Honlapunk, cookie-kat használ a felhasználóbarát megjelenés érdekében. Elfogadom
Menü

Szigeti Anikó terméktesztelőnk véleménye

Szigeti Anikó terméktesztelőnk véleménye Érzékeny bőrű, szeretne átállni a természetes kozmetikumokra.

 A bőröm elég érzékeny, ezért különösen fontos számomra, hogy megtaláljam a lehető legtökéletesebb tisztálkodó és ápoló szereket.

A natúr „mindenmentes” készítmények világa egyre inkább érdekel, így különösen izgatottan vártam, hogy kipróbálhassam a Dorka szappant. Azért is fordultam a natúr termékek irányába, mert a természetes dolgokat kedvelem, ez a cserkészjellem része. :-) A boltokban kapható termékek annyi olyan összetevőket tartalmaznak, mely az egészséges életmód felfogásba nem fér bele. Igyekszem régi életemmel leszámolni és a fürdőben is a natúr dolgok irányába fordulni. 
Tetszik a design, a csomagolás minden, amit képviseltek. Egy szuper csokis szappant kaptam ajándékba, közepében egy édes kis szívecskével. A terméket a mai napig használom, mert sokáig tart méretének köszönhetően. Minden napom része lett, reggel a mosakodáshoz és este fürdéskor. A teljes fürdést ezzel oldom meg.

Sokat kell ismételten kézbe venni, mert nem habzik a termék, úgy, mint a tusfürdők. Illata, állaga is szuper. Mérete optimális, mert elég sokáig tart ugyanakkor kényelmesen elfér a kézben. A bőröm nem viszket, nem szárad ki gyorsan. Nagyon elnyerte a tetszésem. Biztos vagyok benne, hogy továbbra is fogom használni. Nagyon tetszett a csomagolása, a külseje (közepén a kis szív), az hogy a bőröm nem lett piros és száraz tőle.Úgy érzem gyengéden ápol. " Köszönjük kedves Anikó

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog

Keresés