Honlapunk, cookie-kat használ a felhasználóbarát megjelenés érdekében. Elfogadom
Menü

Te milyen nevet adnál a hajmosó szappanunkat ha a helyemben lennél?

Te milyen nevet adnál a hajmosó szappanunkat ha a helyemben lennél? Amikor azon gondolkodtam, vajon melyik szintetikus vegyszert tartalmazó kozmetikumtól nem tudok majd megszabadulni nem gondoltam, hogy ilyen hosszas lesz az út, amíg eljutok a tökéleteshez, ahhoz amikor már én is le tudom cserélni a hajmosó sampont hajmosó szappanra. Több recept is a kukába került és egy hosszú időre a fiókba tettem ezt a tervemet a sorozatos csalódás miatt. És MARADT A SZINTETIKUS HABZÁSFOKOZÓKKAL TELETÖMÖTT JÓL BEVÁLT IPARI SAMPONoM....

A nyáron amikor volt egy kevéske szusszanásnyi időm az Ugornyai Tisza Parton újra átgondoltam az összetevők listáját és az összetevők arányát. Éreztem, hogy most más lesz, mert még alaposabban megvizsgáltam az összetevőket és cenzúráztam. Augusztus végén az új receptúra alapján legyártottam a következő tökéletesített elsősorban hajmosásra szánt kecsketejes szappant. 

Tudod mi volt az alapvető probléma?

Az alapreceptem megvolt, de ami mindig zavart, hogy hajmosáskor bármelyik szappanunkat is próbáltam a hajamra használni a kétszeri mosás és öblítés után is mindig maradt szappanmaradék a hajamban. Hiába próbáltam ecetes öblítéssel nem ment. Lehet nekem nem volt elég türelmem de azt gondoltam, hogy elég egy kis víz és már indulhatok is. Sajnos nem így volt, a hajam száradás után is súlyos és szappanmaradékkal teli összetapadt lett. Mivel alapvetően szőke hosszú hajam van ami hamar zsírosodik a fejtetőn így elég sok gondot igényel az ápolása. A szappanok tökéletesen letisztították a fejemen összegyűlt zsírt és piszkot viszont a hosszú hajvégből nem tudtam kiöblíteni és ez rendkívül zavartDühös voltam és frusztrált az érzéshogy míg mások vígan használták az Algás Ragyogást és írták véleményüket

Algás ragyogás kecsketejes szapan

addig én a saját termékemet nem tudtam használni! Akkor fogadtam meg márpedig HAJMOSÓ SZAPPANT FOGOK GYÁRTANI OLYAT AMIRE AZT MONDOM: IGEN EZ AZ! ERRE VÁRTAM ÉS MOST MÁR CSAK EZT FOGOM HASZNÁLNI!

Most, hogy kész van nem bírtam ki,hamarabb birtokba vettem a szappant egy héttel, és megmostam vele a hajamat. Már az is szuper volt, hogy a kedvenc gyógynövényem a citromfű illóolaj teljesen elöntötte az érzékeimet és bár allergiás vagyok a citrusfélékre úgy döntöttem bevállalom.

De amit ezután tapasztaltam az felettébb érdekes volt.

Eleddig meg voltam győződve arról, hogy szappanos hajmosás után csak ecetes öblítéssel lehet tisztává varázsolni a hajat. De most nem. Tettem egy próbát ecetes öblítés nélkül és viszonylag gyorsan ki tudtam öblíteni a hajam. A hajmosás után ápoló olajokat is a szokásos módon tettem fel pakolásként. Ha tehetem nem használok hajszárítót, mert sok áramot fogyaszt és nem egészséges a hajnak sem így reggel kíváncsian vártam milyen lesz.

Megcsináltam. A hajam puha és könnyen kifésülhető lett. A színe is csodálatos maradt. Sikerült a recept az a recept amit tudtam, hogy meg kell csinálnom, mert nincs olyan, hogy nekem és így neked nem lesz Hajmosó szappan. Azonban maradt egy megoldandó probléma. Most, hogy októberben a polcra fog kerülni ez a Hajmosó szappan felpörögtek az események. Rájöttem, hogy ennek a terméknek még nincs egy találó fantázia neve!

TE MILYEN NEVET ADNÁL NEKI HA A HELYEMBEN LENNÉL?

VÁRJ EGY KICSIT, SEGÍTEK:

  • Hajmosásra fejlesztettem ki hosszú hajúaknak is bátran merem ajánlani.
  • organikus jojobaolajat
  • extraszűz szőlőmagolajat
  • ricinusolajat
  • 100% citromfű illóolajat 
  • 100% levendula illóolajat
  • extraszűz olívaolajat
  • kókuszzsírt
  • sárga agyagot tartalmaz

SEGÍTESZ NEKEM? Írj fantázia nevet a szappanhoz! Ha a TE fantázia szappan neved kerül kiválasztásra INGYEN, AJÁNDÉKBA kapsz tőlem egy Hajmosó szappant.

A fantázia nevet az:

info@dorkaszappan.hu

e-mail címre küldd nekem.

Vegyszermentes szép hetet!

Laurencsik Zsuzsanna

Dorkaszappan blog

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog

Keresés