Honlapunk, cookie-kat használ a felhasználóbarát megjelenés érdekében. Elfogadom
Menü

Minden Dorka Szappan Kecsketejes szappan

Ha Te is szereted a natúr, kézműves kozmetikumokat, már biztosan találkoztál kecsketejes szappanokkal. Talán használtál is egyet-kettőt bőrproblémáidra, és az is előfordulhat, hogy nem éreztél különösebb hatást. Sajnos ez nem véletlen... Gondolnád, hogy legtöbbjük tejporból vagy tejsavóból készült? Lehangoló, ugye?

Miért válassz natúr, kézműves, kecsketejjel készült kozmetikumokat?

Csak a valódi, friss kecsketejből készült natúr szappanok és kozmetikumok tartalmazzák azokat a hatóanyagokat, melyek hatékonyan hámlasztanak, tisztítanak, és gyulladáscsökkentő hatásuk révén enyhítik a pattanásos, vagy ekcémás bőr panaszait.

Ugrás a kecsketejes szappanokhoz >>

Kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy a hagyományosabb illatok mellett izgalmas és egzotikus hozzávalóknak is teret adjunk: a lágy méz hozzáadásával készült kézműves szappanok jól megférnek a fahéjas, vagy épp csokoládés szappanköltemények mellett. Különlegességünk a sheavajjal gazdagított kecsketejes készítmény, mely egyesíti magában a simogató shea és a tápláló kecsketej előnyös tulajdonságait.

Kecsketejes szappanok mindenkinek Algás ragyogás kecsketejes szappan Kecsketejjel készült natúr szappanok 

Milyen hatóanyagok rejtőznek a natúr, kézműves kecsketejes szappanokban?

Hámlasztó alfa-hidroxi savak, tápláló A és B-vitaminok, ásványi anyagok és az esszenciális zsírsavak erősítik az ekcémás bőr védekezőképességét, elindítva az allergiás bőrt a gyógyulás útján. Mindezek mellett a kecsketej A-vitaminja a ráncokkal szemben is segítséget nyújt, hiszen regenerálja és fiatalítja a bőrt.

Fontos számunkra bőröd egyensúlya! Ezért a kecsketejjel készült kozmetikumok esetében is ragaszkodunk a garantáltan valódi kecsketejhez és a hagyományos, kézi szappankészítő eljárásokhoz – tesszük mindezt egy adalékanyag- és vegyszermentes módszer keretében.

Miért is lenne szükség rájuk, amikor a természet a szükséges hozzávalókat mind-mind elénk tárja?

Algás ragyogás kecsketejes szappan Fahéjas truffle kecsketejjel Kézműves szappanok kecsketejjel

Van 3 érvünk arra, miért kecsketejes készítményt használj, azon belül is kizárólag vegyszermentes szappant:

1. A kecsketej pH-értéke áll a legközelebb az emberi bőr pH-jához: nem irritál, nem szárít, igazi selymes puhaságot kölcsönöz még az érzékeny bőrnek is.

2. Nélkülözhetetlen vitaminokkal, esszenciális zsírsavakkal és nyomelemekkel telített, ezért minden bőrtípust megfelelően táplálnak.

3. Természetes gyulladáscsökkentő, hámlasztó és bőrhidratáló hatású, ezért a legkülönfélébb bőrproblémákat is kezelheted velük otthon, a fürdőszobádban.

Meggyőztünk? Már csak annyi a dolgod, hogy kiválasztod a bőrtípusodnak és ízlésedenk megfelelő Dorka kecsketejszappant!

Rendezés:

Keresés