Honlapunk, cookie-kat használ a felhasználóbarát megjelenés érdekében. Elfogadom
Menü

Panziók, hotelek, szállodák bekészítés

Rendezés:

Mini szappan, maximális gondoskodás

A mini szappan az a kézműves figyelmesség, amin keresztül egészségtudatossággal ajándékozhatod meg a vendégeidet. Bizony nem mindegy, hogy a szállóvendégek milyen körülményekkel találják szembe magukat, amikor átlépik a szobájuk küszöbét. Az a tény, hogy a wellness lágy ölelésében töltött nap után, egy kézzel készült, vegyszermentes szappannal tisztálkodhatnak, ami hidratálja, ápolja, kényezteti a bőrüket, egyáltalán nem elhanyagolható. Mert hogy ez az apróság csak látszólag “mini” figyelmesség, valójában sokkal többről árulkodik, és komoly jelentőséggel bír.

A szakértelemmel, tapasztalat tüzelte szaktudással előállított, mesterséges, szintetikus adalékokat, színezőanyagokat és tartósítószereket nélkülöző, értékes összetevőkkel büszkélkedő mini szappan jó szolgálatot tehet a nap egészében, legyen szó egy gyors reggeli mosakodásról, napközbeni kézmosásról vagy szaunázás utáni felfrissülésről. A bőr megfelelő ápolása a fenti feltételek tudatában, maradéktalanul és eredményesen megvalósulhat, mégpedig villámgyorsan. Arról nem is beszélve, hogy a vendégek hamar hozzászokhatnak a jóhoz, pontosabban a legjobbhoz, hiszen mi az, ami a legértékesebb manapság? Nos, nem az idő, bár sokan erre szavaznának, hanem sokkalta inkább az egészség.

Miért ne lephetnéd meg a betérőket azzal, hogy olyan kozmetikumot adsz a kezükbe, ami azon túl, hogy hiánytalanul ellátja a feladatát, még megannyi pozitívumot is biztosít a használójának? A mini szappan garantáltan mosolyt csal az arcokra, és pihe-puhává, széppé varázsolja az uszodában, medencében megáztatott, szaunában megizzasztott, masszázson átgyúrt bőrt, amely ezen kihívások közepette fokozottan igényli az optimális gondoskodást.

Keresés