Honlapunk, cookie-kat használ a felhasználóbarát megjelenés érdekében. Elfogadom
Menü

Szappanok

AJÁNDÉK KECSKETEJES SZAPPAN március 23-31 között! OLVASD A RÉSZLETEKET!

Tudom, hogy rengeteg kétség van most benned, ezért szeretnélek megnyugtatni.Továbbra is BIZTONSÁGOS tőlünk rendelned. Főleg, hogy a természetes szappan az egyik legjobb fertőtlenítőszer, amely nem szárít. :)

Szeretnélek támogatni téged, ezért március 23 és 31 között AJÁNDÉK SZAPPANNAL kedveskedek neked. Hogyan juthatsz hozzá az ajándékhoz? Ha a webshopban található önnmagában álló 9 DORKA SZAPPAN KÖZÜL 3-at kiválasztasz és megrendelsz, ajándékba adok neked 1 Harmatos levendulamező VAGY 1 Simogató Sheavajas szappant. Nincs más dolgod csak rakj a kosradba 3 dorkaszappant és a negyediket a kosár oldalon fizetés előtt ajándékba választhatod!

Figyelem! Az akció nem vonatkozik a következő termékekre: ajakápolók, fürdőbombák, testápolók, szeretet meglepetés csomagok, ajándékkal szállítjuk legjobb választás csomagok.

 

Rendezés:

A szappan a természet erejével is tisztíthat

A szappan a mindennapos tisztálkodás alapvető kellékei közé tartozik. Bár egy időben úgy tűnt, hogy a tusfürdők kiszorítják a porondról, végül talpon maradt, mint ahogy mindennel ez történik az életben, ami értéket képvisel. Ugyanakkor egyetlen percig sem mellékes, hogy milyen tulajdonságokkal megáldott termékre voksolsz.

A bőröd ápolása, a pórusaidról való gondoskodás nem gyerekjáték. Ha arra odafigyelsz, hogy mit eszel és iszol, azaz milyen anyagokat juttatsz be közvetlenül a szervezetedbe, akkor miért hagynád figyelmen kívül, hogy közvetett formában, mely adalékokkal támogatod vagy éppen hátráltatod Önmagadat? A vegyszereket tartalmazó készítmények károsan hathatnak a szervezetre. Azonban a tápláláshoz, a valódi gondoskodáshoz nincsen szükség sem színezékre, sem tartósítószerre, sem kemikáliákra vagy egyéb mesterséges adalékokra. A természet már mindent megoldott és megteremtett, ami csak kellhet a bőrápoláshoz. Az anyatej minden olyan összetevőt egyesít, ami egy újszülöttnek nélkülözhetetlen.

Ez az állatvilág tagjaira is igaz, és a kecsketej azon túl, hogy ellátja folyékony élettel a gidákat, számtalan más pozitív jellemvonást is megtestesít. Nem véletlen, hogy rengetegen fogyasztják, és a felhasználása nem merül ki ezen a területen. A kecsketejes szappan a tisztálkodás és a bőrápolás egy vadonatúj dimenzióját hozza el, ahol a természetesség a legnagyobb erény. Minden egyes fürdés után megtapasztalhatod, hogy mennyit ér a puha, bársonyos, selymes tapintású bőr csodája, hogy milyen lényeges az optimális tápanyag ellátás, és hogy egyetlen készítmény, jelen esetben a szappan is az ápolás és a kényeztetés fő védnökévé avanzsálhat.

Keresés