Honlapunk, cookie-kat használ a felhasználóbarát megjelenés érdekében. Elfogadom
Menü

Szappanok

Ugye te sem tudtad mennyi minden jót rejtettünk a Dorka Szappanokba?

A túlzsírozzással készült natúr vegyszermentes szappanjaink, nemcsak tisztítják hanem ápoló olajai tápanyaggal töltik fel és visszazsírozzák a nap közben elveszített nedvességet így a száraz, fakó és tónustalan bőrt kiválóan ápolják és táplálják, mindezek mellett  a  100% firss kecsketejes szappanok segítik a bőr öngyógyuló képességét, mely nagy előnyt jelent az ekcémás, száraz és érett bőr ápolásában.

Funkciós szappanjaink termékcsaládokban fejtik ki hatásukat, pattanásra, gyulladt bőrre, hajmosásra és borotválkozásra is vegyszermentes megoldást nyújtanak kecsketejes szappanjaink.

Rendezés:

A szappan a természet erejével is tisztíthat

A szappan a mindennapos tisztálkodás alapvető kellékei közé tartozik. Bár egy időben úgy tűnt, hogy a tusfürdők kiszorítják a porondról, végül talpon maradt, mint ahogy mindennel ez történik az életben, ami értéket képvisel. Ugyanakkor egyetlen percig sem mellékes, hogy milyen tulajdonságokkal megáldott termékre voksolsz.

A bőröd ápolása, a pórusaidról való gondoskodás nem gyerekjáték. Ha arra odafigyelsz, hogy mit eszel és iszol, azaz milyen anyagokat juttatsz be közvetlenül a szervezetedbe, akkor miért hagynád figyelmen kívül, hogy közvetett formában, mely adalékokkal támogatod vagy éppen hátráltatod Önmagadat? A vegyszereket tartalmazó készítmények károsan hathatnak a szervezetre. Azonban a tápláláshoz, a valódi gondoskodáshoz nincsen szükség sem színezékre, sem tartósítószerre, sem kemikáliákra vagy egyéb mesterséges adalékokra. A természet már mindent megoldott és megteremtett, ami csak kellhet a bőrápoláshoz. Az anyatej minden olyan összetevőt egyesít, ami egy újszülöttnek nélkülözhetetlen.

Ez az állatvilág tagjaira is igaz, és a kecsketej azon túl, hogy ellátja folyékony élettel a gidákat, számtalan más pozitív jellemvonást is megtestesít. Nem véletlen, hogy rengetegen fogyasztják, és a felhasználása nem merül ki ezen a területen. A kecsketejes szappan a tisztálkodás és a bőrápolás egy vadonatúj dimenzióját hozza el, ahol a természetesség a legnagyobb erény. Minden egyes fürdés után megtapasztalhatod, hogy mennyit ér a puha, bársonyos, selymes tapintású bőr csodája, hogy milyen lényeges az optimális tápanyag ellátás, és hogy egyetlen készítmény, jelen esetben a szappan is az ápolás és a kényeztetés fő védnökévé avanzsálhat.

Keresés