Honlapunk, cookie-kat használ a felhasználóbarát megjelenés érdekében. Elfogadom
Menü

Szeretet meglepetés csomagok

Mindegy hogyan hívjuk Nőnap, Névnap, Születésnap, Valentin nap, Bálint Nap....egy apró kis kedvesség egy figyelmesség bearanyozhatja kedvesed, szerelmed, anyukád, apukád, családtagod, rokonod egész hetét.

Miért ne tennéd meg hogy megleped őt kedvenc termékeivel az ő napján? Még alkalom sem kell.... 

Vegyszermentes figyelmesség csomagot állítottunk össze, hogy megkönnyítsük a vásárlást és minél hamarabb kezedbe és életed párjának, anyukádnak,......... kezébe vagy a reggeli kávé mellé figyelmességként nyújtod át csendesen?

Rendezés:

A kecsketejes szappan természetesen ápol

A kecsketejes szappan a kényeztető ápolás új dimenzióját képviseli. A természet életadó erejével, eredményesen segíti a szárazságtól, zsírosságtól, gyulladásoktól, pattanásoktól és/vagy mitesszerektől megfáradt bőr regenerálódását. Ha már régóta kutatsz olyan natúrkozmetikum után, ami összetevőiben nem tartalmaz semmilyen vegyszert, akkor nálunk jó helyen jársz!

Az a tény, hogy a kecsketej maga a csepp formába öntött egészség, régóta közismert. De azt tudtad, hogy ezt a nedűt még a laktózérzékenyek is fogyaszthatják? Ez is mutatja, hogy mennyire más és mennyivel több mondjuk, mint a mostanában sokat kritizált tehéntej. Számtalan módon felhasználható, nemcsak kortyolás útján viheted be a benne található értékes anyagokat. Sőt, a kecsketej a hidratáló jellemvonásait leginkább a külső alkalmazásnál tudja maradéktalanul kifejteni. Nem véletlenül tekinthető a kecsketejes szappan prémium kategóriás, luxus minőségű terméknek. A komponenseiben összpontosuló vitaminok, ásványi anyagok a bőrápolás új világát tárják fel. Bár nagyon fontos a kényeztetés a szépségápolás területén, mégsem ez a leglényegesebb cél.

Ha száraz vagy éppen zsíros, gyulladt a bőröd, akkor élvezetes lehet egy illatos szappan használata, de mégsem elegendő. A kecsketejes szappan közbenjárásával egyszerre áldozhatsz az érzékeket bódító ápolás és a bőrregeneráció oltárán. Utóbbinak köszönhetően búcsút inthetsz azoknak a panaszoknak, amik megkeserítették az életedet és felfedezheted a gondtalanság, eddig még nem tapasztalt szabadságát. A bőröd fiatalsága, szépsége nem kor kérdése, sokkal inkább annak a függvénye, hogy milyen készítményeket használsz. A komoly szakértelemmel kifejlesztett kecsketejes termék a természet erejével támogathat az egészséged megőrzésében.

Keresés