Honlapunk, cookie-kat használ a felhasználóbarát megjelenés érdekében. Elfogadom
Menü

Egzotikus Testvajak

Rendezés:

A testvaj a bőröd pajzsává válhat!

A testvaj visszaadja a bőröd eredeti, egészséges, sugárzóan szép és kicsattanóan fitt állapotát. Merthogy elvileg mindig ilyennek kellene lennie. A legkevésbé sem száraznak, irritáltságtól megviseltnek. Ám a vevői visszajelzések és a jelentős szakmai tapasztalatok alapján, nagy bizonyossággal kijelenthető, hogy a dehidratáltság globális probléma. Nem, nem a szél fújja ki az arcodat és nem is a hideg csípi ki a bőrödet. Na jó, lehet, hogy ezek is közrejátszanak, de azért nyáron elég gyanús, hogy nem erről van szó.

A luxus minőség ezen a ponton lép a képbe. Ugyanis az egészséges bőr eléréséhez olyan természetes testápolóra van szükséged, amely hűen az elnevezéséhez kímélően ápol, és semmilyen vegyi anyagot nem tartalmaz. A testvaj összetevői között nincs tartósítószer, nincs színezék, nincsenek mesterséges illatanyagok. Akkor mi marad? Prémium kategóriás összetevők, amik a természet ereje révén szállnak szembe a bőrkiszáradás rémével. Hallottál már a kakaóvajról? Ez a csupa csokis csoda már-már ínycsiklandozó hatást kelt, de ha a bőrödre kened akkor egy vadonatúj élménnyel válhatsz gazdagabbá. Az organikus, hidegen sajtolt E-vitamin bomba kezeskedik a bőröd hidratálásáról és a víz-, zsírháztartás helyreállításáról. A kényeztetés felső foka, hogy az étcsokoládé érzékeket elbódító illatát magaddal viheted, bárhova is mész.

A kakaóvajat tartalmazó testvaj finom, aranyló barnasággal ajándékozza meg a bőrödet, arról nem is beszélve, hogy a nap égető nyalábjaival szemben is hatékony védelmet biztosít. A legjobb, ha már tavasszal használni kezded (erre inspirálva környezetedet is), hiszen a bátortalannak, erőtlennek tűnő napsugarak jócskán okozhatnak nem várt, negatív meglepetéseket.

Keresés