Honlapunk, cookie-kat használ a felhasználóbarát megjelenés érdekében. Elfogadom
Menü

Testápolók

Rendezés:

Az ideális arcápolás hadat üzen a szarkalábaknak!

Az arcápolás egyik legfontosabb kulcsmozzanata a hidratálás. Optimális mennyiségű folyadék biztosítása nélkül a bőr előbb-utóbb kiszárad, berepedezik, égővé, viszketővé válik. Az eltömődő pórusokban az anyagcsere folyamatok lelassulnak, végül leállnak és a méreganyagok nem képesek eltávozni, ami egyfajta pangást eredményez. A pattanások, aknék ilyenkor előszeretettel bukkannak fel, nem kicsit tetézve az amúgy sem fényes helyzetet.

A szarkalábak megjelenése egyáltalán nem a kor függvénye, hanem kizárólag a bőr fittségének mértékét mutatja. Ha már láttál koravén arcokat, akkor tudod: fiatalon is ráncosodhat a bőr, ha nem kap megfelelő bánásmódot. A jó hír az, hogy prémium kategóriás, luxus minőséget megtestesítő natúr, kézműves kozmetikumokkal hatékonyan járulhatsz hozzá egészséged, s ezzel együtt arcbőröd épségének megőrzéséhez. A pozitív vevői visszajelzések azt bizonyítják, hogy termékpalettánk tagjai szakértelemről, tudásról, kényeztetésről árulkodnak a hatékonyság jegyében.

A kemikáliák hozzáadása teljes mértékig szükségtelen, hiszen a természet mindent biztosít ahhoz, hogy végül remek kézműves kozmetikumok lássanak napvilágot. A különböző hatóanyagtartalmú testvajak például kimagasló esszenciális zsírsav-profiljuknak köszönhetően segítik a zsírban oldódó vitaminok felszívódását (például A és E vitamin, melyek a bőr ruganyosságáért, hidratálásáért felelősek) és ezzel együtt selymes hatást garantálnak a jó közérzet mellett. S ez csak egyetlen példa arra, hogy többek között az arcápolás milyensége prioritást élvez. Nem érdemes a luxus minőségnél kevesebbel beérned: egészséged megőrzése és sugárzó szépséged megtartása érdekében.

Keresés