Honlapunk, cookie-kat használ a felhasználóbarát megjelenés érdekében. Elfogadom
Menü

Miért Dorkaszappan?

Dorka Szappan? Miért higgyek benne?

A Dorka Szappan kézműves manufaktúránk egy kettősség eredményeképpen jött létre. Ma már hiszem és vallom, hogy a természetes gyógymódok és a modern orvostudomány csak együtt lehet sikeres. Nem szabad csak a szintetikus szerekhez fordulni, mindig meg kell vizsgálni annak lehetőségét, hogy egy keletkező betegséget természetes módon, natúr termékekkel is lehet tünetmentessé tenni.

Ki is rejtőzik a Dorka Szappan kézműves manufaktúra mögött?

 

Tudtad, hogy a Dorka Szappan névadója a kislányom volt? Képzeld, csecsemőnek az ekcéma súlyos formájától szenvedett. Aki ismeri ezt a „betegséget” tudja, hogy egy erőteljes viszketési ingerrel és bőrhámlással együtt járó tünetegyüttes.  Én pedig fiatal anyukaként rendkívül tanácstalan voltam. Tíz éve még nem volt ennyire elterjedt az internet, nem volt ennyi fórum és segítség sem. Nem tudtam, mit kellene tennem…

Szerencsére hamar rájöttünk, hogy a tisztálkodószerek okozzák a bőrproblémáit. Az orvos javaslatára gyógyszerekhez, szteroidos krémekhez nyúltunk, és egy ideig azokat használtuk. Igen, tudom, mennyire rosszul hangzik ez. Össze is dugtuk a fejünket a férjemmel, mondván: nem jó, hogy ennyi mesterséges és hosszú távon mérgező anyag éri a kicsit. A szteroidos krémek csak ideiglenes megoldást nyújtottak, ráadásul hosszasan alkalmazva elvékonyítják a bőrt, ami nem egészséges. Elkezdtünk kutakodni. Így jutottunk el a vegyszermentes termékekig, amelyek 3-4 hét alatt enyhítették Dorka tüneteit, de nem voltam megelégedve az eredménnyel. Végül én is elkezdtem használni őket, mint tesztalany, hiszen engem pedig az állandó bőrszárazság kínzott. Fél év után szinte elhagytam a testápolókat.

Elkezdett foglalkoztatni a dolog: hogyan lehetséges ez?

Végül annyira beleitta magát a fejembe ez az egész, hogy azt mondtam magamnak: ezt sokkal jobban, prémium minőségben meg tudom csinálni! Hiszen szakember vagyok a területen, ugyanis agrármérnök vagyok. Ismertem a kecsketej jótékony erejét, és ezt alapul tudtam venni a szappanok tervezésekor.Úgy döntöttem, hogy a nyugdíjra félretett pénzemet feláldozom, létrehozom a Dorka Szappant, és hivatalosan minden engedélyt beszerezve felelősségteljesen gyártom termékeimet natúr szappanokat, kecsketejes szappanokat, kencéket, fürdőbombákat...szóval a teljes fürdő és ápoló kozmetikumokat.

Nemcsak magam és a gyerekek miatt hoztam meg ezt a döntést. Nemcsak miattunk. Hanem MINDENKI miatt. Hiszen a világnak meg kell ismernie ezeknek a termékeknek a csodáját.

Ma már sokkal tudatosabban kezelem a tisztálkodást, odafigyelek családom bőrének egészségére, teljesen lecseréltük kozmetikumainkat, már csakis természetes alapanyagokból készült, vegyszermentes kozmetikumokat használunk. Natúr szappanjaim segítségével segítettem száraz bőrű gyerekeken, gyógyult fekélyes lábú betegeken, enyhítettem aknés bőr tüneteit. 

Webáruházunkban temérdek vegyszermentes kecsketejes szappan közül válogathatsz. Pontosan 9 natúr szappan, 2 testvaj, 3 fürdőbomba gazdagítja a vegyszermentes kozmetikumok repertoárját. Natúr szappanjaink termékcsaládokba csoportosítjuk, úgymint száraz érzékeny bőrre, gyulladt bőrre, van már funkció szerint hajmosó és borotválkozó kecsketejes szappan. Nemcsak online vagyunk jelen, hanem számos vásárban megjelenünk, hogy személyesen is találkozhassunk és tapasztalatot cserélhessünk, tanácsokkal lássunk el, amelyek alapján ki tudod választani az igényeidnek megfelelő szappant.

Legyen gyönyörű napod! 

Laurencsik Zsuzsanna

 

     Kecsketejes szappanok                    kecsketejes fürdőbombák                  natúr testvajak

Kecsketejes szappanok kecsketejes fürdőbomba bio sheavajas testvaj

 

 

 

 

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.

Keresés