Honlapunk, cookie-kat használ a felhasználóbarát megjelenés érdekében. Elfogadom
Menü

Anyák Napja csomagajánlat

 

Ki tudná nálunk jobban, hogy anyának lenni amilyen gyönyörű, néha éppen annyira szívás is?! Pláne vállalkozóanyaként, Covid idején... Itt-egy-számla, ott-egy-ügyfél, nicsak-egy-házi, jajj-már-megint-dél-van, hol-van-a-kávém, ki-hív-már-megint, nem-küldtem-el-azt-az-emailt… a napok sorjáznak és néha elfelejtünk rácsodálkozni a cuki ovisokból egy szempillantás alatt büdös lábú, visszabeszélős kamasszá változó tükörképeinkre.

STOP! Idén anyák napján ne csak édesanyádat és nagymamádat, hanem magadat is ajándékozd meg egy kis extra kényeztetéssel!

Válogass 100% kecsketejes natúr szappanjaim, vegán bőrápolóim, samponszappanjaim és gazdagon kényeztető szájápoló termékeim közül! Adj időt magadnak a pihenésre és a feltöltődésre minden nap!

Rendezés:

A kecsketejes szappan természetesen ápol

A kecsketejes szappan a kényeztető ápolás új dimenzióját képviseli. A természet életadó erejével, eredményesen segíti a szárazságtól, zsírosságtól, gyulladásoktól, pattanásoktól és/vagy mitesszerektől megfáradt bőr regenerálódását. Ha már régóta kutatsz olyan natúrkozmetikum után, ami összetevőiben nem tartalmaz semmilyen vegyszert, akkor nálunk jó helyen jársz!

Az a tény, hogy a kecsketej maga a csepp formába öntött egészség, régóta közismert. De azt tudtad, hogy ezt a nedűt még a laktózérzékenyek is fogyaszthatják? Ez is mutatja, hogy mennyire más és mennyivel több mondjuk, mint a mostanában sokat kritizált tehéntej. Számtalan módon felhasználható, nemcsak kortyolás útján viheted be a benne található értékes anyagokat. Sőt, a kecsketej a hidratáló jellemvonásait leginkább a külső alkalmazásnál tudja maradéktalanul kifejteni. Nem véletlenül tekinthető a kecsketejes szappan prémium kategóriás, luxus minőségű terméknek. A komponenseiben összpontosuló vitaminok, ásványi anyagok a bőrápolás új világát tárják fel. Bár nagyon fontos a kényeztetés a szépségápolás területén, mégsem ez a leglényegesebb cél.

Ha száraz vagy éppen zsíros, gyulladt a bőröd, akkor élvezetes lehet egy illatos szappan használata, de mégsem elegendő. A kecsketejes szappan közbenjárásával egyszerre áldozhatsz az érzékeket bódító ápolás és a bőrregeneráció oltárán. Utóbbinak köszönhetően búcsút inthetsz azoknak a panaszoknak, amik megkeserítették az életedet és felfedezheted a gondtalanság, eddig még nem tapasztalt szabadságát. A bőröd fiatalsága, szépsége nem kor kérdése, sokkal inkább annak a függvénye, hogy milyen készítményeket használsz. A komoly szakértelemmel kifejlesztett kecsketejes termék a természet erejével támogathat az egészséged megőrzésében.

Keresés